• Haberler
  • Genel
  • Öğrenciler yardımda yarışıyor – Kocatepe Gazetesi

Öğrenciler yardımda yarışıyor – Kocatepe Gazetesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi Akademi Arama ve Kurtarma Kulübü, 24 Ekim Pazartesi günü üniversitede başlattığı Van’a yardım kampanyasında yoğun bir çalışma yürütüyor. Kulüp, Ahmet Necdet Sezer ve Ali Çetinkaya Kampüsleri’nde, 16 noktada yardım topluyor Afyonkarahisar Valiliği, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve Kızılay Afyonkarahisar Şube Müdürlüğü bünyesinde başlatılan Van Depremine Destek Kampanyası’nın üniversite bölümünü üstlenen [&hellip]

Öğrenciler yardımda yarışıyor

Afyon Kocatepe Üniversitesi Akademi Arama ve Kurtarma Kulübü, 24 Ekim Pazartesi günü üniversitede başlattığı Van’a yardım kampanyasında yoğun bir çalışma yürütüyor. Kulüp, Ahmet Necdet Sezer ve Ali Çetinkaya Kampüsleri’nde, 16 noktada yardım topluyor

Afyonkarahisar Valiliği, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve Kızılay Afyonkarahisar Şube Müdürlüğü bünyesinde başlatılan Van Depremine Destek Kampanyası’nın üniversite bölümünü üstlenen Afyon Kocatepe Üniversitesi Akademi Arama ve Kurtarma Kulübü, yoğun çalışmasıyla dikkat çekiyor.
16 nokta, 40 kişi
Ahmet Necdet Sezer Kampüsü ile Ali Çetinkaya Kampüsü’nde toplam 16 noktada yardım toplayan Kulüp, toplanan yardımları tasnif ettikten sonra yarın Van’a yollayacak. 40’ı aşkın kişiyle kampanyaya destek veren Kulüp’e, İşletme ve Ekonomi Kulübü, Kitap Kulübü ile Harita Kulübü de destek veriyor.
Yardımlar tutanaklarda
Akademi Arama ve Kurtarma Kulübü, bebek maması, bebek bezi, hijyenik kadın bağı, battaniye, su ve kuru gıda yardımlarını topluyor. Nakdi yardım kabul etmeyen Kulüp, alınan yardımları da tutanaklara geçiriyor. Toplanan yardım malzemelerinin bugün akşama kadar 3 ton ağırlığını bulması bekleniyor. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme