'Öğrenciler ülkenin ve geleceğin teminatıdır'

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, kendilerine emanet edilen öğrencileri ülkenin ve geleceğin teminatları olarak gördüklerini söyledi   İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Selçuklu İlkokulu idareci, öğretmen ve öğrencilerini ziyaret etti. Metin Yalçın, okul kurum ziyaretleri kapsamında yeni eğitim öğretim yılı hazırlıklarını yerinde görmek öğretmen ve öğrencilerle bir arada olmak için okul ziyaretlerinde [&hellip]

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, kendilerine emanet edilen öğrencileri ülkenin ve geleceğin teminatları olarak gördüklerini söyledi

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Selçuklu İlkokulu idareci, öğretmen ve öğrencilerini ziyaret etti.
Metin Yalçın, okul kurum ziyaretleri kapsamında yeni eğitim öğretim yılı hazırlıklarını yerinde görmek öğretmen ve öğrencilerle bir arada olmak için okul ziyaretlerinde bulunuyor.
Metin Yalçın ve Şube Müdürü Sezai Keklicek, Selçuklu İlkokulu’ndaki ziyarette okulda yürütülen çalışmalar hakkında idarecilerden bilgi aldılar. Öğretmenler odasında okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya gelen Yalçın, meslektaşlarıyla sohbet etti.
Öğrencilere nitelikli bir eğitim sunmak için çabaladıklarını ifade eden, “Bizim hedefimiz bize emanet edilen öğrencilerimizi nitelikli bir eğitim ve sevgi ile en iyi şekilde geleceğe hazırlamaktır. Çünkü çocuklarımızı her zaman ülkemizin ve geleceğimizin teminatları olarak görüyoruz. Evlatlarımız için, gerek öğretmen gerekse bir anne veya bir baba şefkatinde hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan idarecilerimize, öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.’” dedi. Yalçın, okul bahçesinde öğrencilerin teneffüslerine katıldı.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme