• Haberler
  • Eğitim
  • Öğrenciler projelerini sergiledi – Kocatepe Gazetesi

Öğrenciler projelerini sergiledi – Kocatepe Gazetesi

Kışlacık İlköğretim Kurumunun düzenlediği 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı açılışına İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Şube Müdürleri Fevzi Özdemir, Mustafa Akçil, okul müdürleri, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.Açılışta konuşma yapan Okul Müdürü Ahmet Suat Taştan, 'Hepinizin bildiği gibi TÜBİTAK Bilim Fuarları öğrenmeye istekli, merak eden, araştırmacı, bilinçli bireylerin yetişmesine katkı sağlayan öğrenme metotlarından biridir. Her [&hellip]

Kışlacık İlköğretim Kurumunun düzenlediği 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı açılışına; İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Şube Müdürleri Fevzi Özdemir, Mustafa Akçil, okul müdürleri, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.
Açılışta konuşma yapan Okul Müdürü Ahmet Suat Taştan, “Hepinizin bildiği gibi TÜBİTAK Bilim Fuarları öğrenmeye istekli, merak eden, araştırmacı, bilinçli bireylerin yetişmesine katkı sağlayan öğrenme metotlarından biridir. Her çalışmanın mutlaka öncesi bulunmaktadır. Eminim ki çalışmalarınızın her biri ilerde başarılı çalışmalarınıza atılacak büyük imzaların ilk basamağıdır” dedi.
HEM ÖĞRENCİLER
HEM OKUL GELİŞİYOR
Okul Müdürü Taştan’ın konuşmasının ardından İl Millî Eğitim Müdürü Yalçın tarafından TÜBİTAK Bilim Fuarı’nın açılışı gerçekleştirildi. Öğrencilerin hazırlamış olduğu projeleri tek tek inceleyerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Yalçın, öğrencilere yapmış oldukları projelerin amaçları ve günlük yaşamdaki işlevleri hakkında çeşitli sorular sordu. Yapılan bu tür projelerin hem öğrencilerin hem de okulun gelişimi için önemli olduğunu belirten Yalçın bu tür projelere desteklerin devam etmesi gerektiğini ifade ederek serginin açılmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.
Kışlacık İlköğretim Kurumunda düzenlenen TÜBİTAK Bilim Fuarında 6 öğretmen danışmanlığında 47 öğrencinin katılımı ile hazırlanan çeşitli alanlara ait 40 proje sergilendi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme