• Haberler
  • Genel
  • Öğrenciler, kendilerini geliştiriyor – Kocatepe Gazetesi

Öğrenciler, kendilerini geliştiriyor – Kocatepe Gazetesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi Sandıklı Meslek Yüksekokulu öğrencileri, çeşitli etkinliklerle kendilerini geliştiriyor Sandıklı Kaymakamlığı, AKÜ Sandıklı Meslek Yüksekokulu MYO ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İşbirliği ile 26 Şubat-6 Mart 2014 tarihleri arasında Sandıklı ilçesinde eğitim-öğretim hizmeti veren liselerin 12’nci sınıf öğrencilerinin sosyo-kültürel açıdan gelişimleri, üniversite sınavı öncesi ve sonrasında nasıl bir yol izleyecekleri hakkında seminer düzenlendi.AKÜ [&hellip]

Öğrenciler, kendilerini geliştiriyor

Afyon Kocatepe Üniversitesi Sandıklı Meslek Yüksekokulu öğrencileri, çeşitli etkinliklerle kendilerini geliştiriyor

Sandıklı Kaymakamlığı, AKÜ Sandıklı Meslek Yüksekokulu MYO ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İşbirliği ile 26 Şubat-6 Mart 2014 tarihleri arasında Sandıklı ilçesinde eğitim-öğretim hizmeti veren liselerin 12’nci sınıf öğrencilerinin sosyo-kültürel açıdan gelişimleri, üniversite sınavı öncesi ve sonrasında nasıl bir yol izleyecekleri hakkında seminer düzenlendi.
AKÜ Sandıklı MYO ve Athena Bilişim İşletmesi işbirliği ile tanıtım ve bilgilendirme semineri gerçekleştirdi. Seminer kapsamında Athena Bilgisayar ürün ve yönetim danışmanı Recep Mut tarafından Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı, Turizm Seyahat Hizmetleri ile Turizm ve Otel İşletmeciliği programları öğrencilerine mesleki bilgilendirme ve müşteri ilişkilerini kavrama, mesleki yazılımlar, yazılımların içeriği ve işleyişi gibi konularda eğitim verildi.
Sandıklı MYO’da, Anı Tur ve ETS Tur Firması Yetkilileri tarafından MYO Konferans Salonu’nda iki ayrı seminer düzendi. MYO Müdürü Doç. Dr. Yusuf Karaca’nın açılış konuşmasının ardından düzenlenen seminerlerden ilkine Anı Tur Firması Ege Bölge Sorumlularından Burç İnan ile İstanbul Transport Operasyondan Muhittin Demir konuşmacı olarak katılırken, 5 Mart 2014 tarihinde verilen seminere ise ETS Tur Firması Bölge Sorumlusu Uğur Yamçıcıer katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme