• Haberler
  • Spor
  • Öğrenciler kahvaltıda buluştu – Kocatepe Gazetesi

Öğrenciler kahvaltıda buluştu – Kocatepe Gazetesi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı olan Karahisar Gençlik Merkezi 2017-2018 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte faaliyetlerine hız verdi. Üniversite bünyesindeki tüm gençlere ulaşmayı hedef edinen Karahisar Gençlik Merkezi üniversite topluluklarıyla olan çalışmalarına devam ediyor. Afyon Kocatepe Üniversitesi Akademi ve Kültür Topluluğuna üye olan gençlerle sabah kahvaltısında Gençlik Merkezi'nde bir araya geldi. Öncelikle Gençlik [&hellip]

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olan Karahisar Gençlik Merkezi 2017-2018 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte faaliyetlerine hız verdi. Üniversite bünyesindeki tüm gençlere ulaşmayı hedef edinen Karahisar Gençlik Merkezi üniversite topluluklarıyla olan çalışmalarına devam ediyor. Afyon Kocatepe Üniversitesi Akademi ve Kültür Topluluğuna üye olan gençlerle sabah kahvaltısında Gençlik Merkezi’nde bir araya geldi. Öncelikle Gençlik Merkezi gezdirilerek faaliyetler hakkında bilgilendirme yapıldı. Gençlik Merkezi’nin gençlerin evi olduğu vurgusunu yapan Gençlik Merkezi Müdürü Gökhan Gürbüz aile sıcaklığını gençlerle burada yaşadıklarını dile getirdi. Kahvaltı sonrasında topluluk üyeleri ile yapılacak olan çalışmalar hakkında istişare edilerek planlama yapıldı.
GENÇLER GAZİLERİ UNUTMADI
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Afyonkarahisar İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Gaziler Günü programında Karahisar Gençlik Merkezi, gönüllü gençleri ve çalışanları da yer aldı. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen programda gençler gazilerimize çay ve lokum ikramında bulundu.
GENÇLER AŞURE YAPTI
Karahisar Gençlik Merkezi, Muharrem ayı nedeniyle aşure yaparak ikramında bulundu. Hicri yıla göre Muharrem ayının 10. gününde kutlanan Aşure günü nedeniyle gençlerin milli değerler etrafında toplumla bütünleşmeleri, görev ve sorumluluk duygularını geliştirmek amacıyla gençlik liderleri ve gönüllü gençlerden oluşan bir grupla öğrencilere ve gençlik merkezimizin bulunduğu bina içerisinde aşure dağıtımı yapıldı.

Bakmadan Geçme