Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öğrenciler İstedi, Vali Talimat Verdi, Müdür Yerine Getirdi

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Afyonkarahisar’da LGS ve Bursluluk Sınavı’nda tam puan alan öğrencilere sözünü yerine getirecek, Sünnetci, “Valimiz Sayın Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın destekleriyle öğrencilerimiz unutamayacakları bir tatil yaşayacaklar” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü

Liselere Geçiş Sistemi merkezi sınavı ile Bursluluk Sınavı’nda tam puan alarak Afyonkarahisar’ı gururlandıran şampiyon öğrenciler, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nı ziyaretlerinde kendilerine “tatil” sözü verildiğini hatırlatmışlardı. İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci de, “Sayın Valim, size güvenerek söz verdim” deyince Vali Yiğitbaşı, gerekenin yapılacağını belirtmişti.

TAM PANSİYON TATİL

www.kocatepegazetesi.com ödül konusunu İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’ye sordu. Sünnetci, “Valilik makamındaki töreninde öğrencilerimize ve öğretmenlerimize Sayın Valimiz ödül talimatını verdi. Biz de Sayın Valimizin talimatları doğrultusunda planlamamızı yaptık, 4 LGS şampiyonu ve 6 Bursluluk Sınavı’nda tam puan alan Türkiye şampiyonlarını ve onların başında çocuklara rehberlik yapacak her okuldan 1 öğretmeni Marmaris’teki Gökova Yelken Kulübü’nde misafir edeceğiz. Öğrencilerimiz hem yelken eğitimi alıp hem Marmaris’in en güzel koyunda 3 günlük tam pansiyon tatilin tadını çıkaracak. Her okuldan bir öğretmen de öğrencilerimize eşlik edecek. Her zaman bizi destekleyen, başarıyı teşvik eden Sayın Valimiz’e çok teşekkür ediyorum.” dedi.

ÖĞRETMENLER DE UNUTULMADI

Şampiyonların “Öğretmenlerimiz de gelecek mi” sorusunu hatırlattığımız Sünnetci, “LGS şampiyonu çıkaran ve çocukların dersine giren branş öğretmenleri için de ödül planlamasını yaptık. Belirlediğimiz öğretmenler, şu an senelik izinlerini kullanıyorlar. Öğretmenlerimizle görüştük, izin dönüşlerinde 24 öğretmenimizi 2 gün Özgül Termal’de SPA ve otelde konuk edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Öğrenciler İstedi, Vali Talimat Verdi, Müdür Yerine Getirdi

Öğrenciler İstedi, Vali Talimat Verdi, Müdür Yerine Getirdi