• Haberler
  • Genel
  • Öğrenciler için kermes açıldı – Kocatepe Gazetesi

Öğrenciler için kermes açıldı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Yardıma Muhtaç Aile ve Öğrencilere Yardım Derneği tarafından kermes düzenlendi Yaklaşık 20 gün açık kalacak kermes gelirleri yardıma muhtaç öğrencilerin eğitim giderlerinde harcanacak.Afyonkarahisar Yardıma Muhtaç Aile ve Öğrencilere Yardım Derneği tarafından Kurtuluş Caddesi Hüseyin Sümer İlköğretim Okulu karşısı, Şenler Elektronik yanında açılan kermeste, giyim, gıda ve el işi ürünleri ile kitap yer alıyor.Dernek Üyesi [&hellip]

Öğrenciler için kermes açıldı

Afyonkarahisar Yardıma Muhtaç Aile ve Öğrencilere Yardım Derneği tarafından kermes düzenlendi

Yaklaşık 20 gün açık kalacak kermes gelirleri yardıma muhtaç öğrencilerin eğitim giderlerinde harcanacak.
Afyonkarahisar Yardıma Muhtaç Aile ve Öğrencilere Yardım Derneği tarafından Kurtuluş Caddesi Hüseyin Sümer İlköğretim Okulu karşısı, Şenler Elektronik yanında açılan kermeste, giyim, gıda ve el işi ürünleri ile kitap yer alıyor.
Dernek Üyesi bayanlar tarafından el emeği göz nuruyla hazırlanan el işi ve hamur işi ürünler Afyonkarahisar’lıların beğenisine sunuldu.
Kermesten elde edilen gelirler ise eğitim amacı ile Afyonkarahisar’a gelen üniversite öğrencilerine harcanacak.
Kermese yönelik duyulan ilgiden memnun olduklarını belirten Afyonkarahisar Yardıma Muhtaç Aile ve Öğrencilere yardım Derneği kermes sorumlusu Yaşar Bezgin, eğitim yararına kermes açmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.
Bezgin, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Böyle bir hayıra vesile olmak benim için büyük bir nimettir. Kermesin açık kalacağı süre içerisinde hayır sever vatandaşlar tarafından destekleyeceğini inanıyorum”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi. (AA)

Bakmadan Geçme