• Haberler
  • Genel
  • Öğrenciler ekmek israfını anlattılar – Kocatepe Gazetesi

Öğrenciler ekmek israfını anlattılar – Kocatepe Gazetesi

Ekmek israfının önlenmesi projesi ödül töreni Merkez Kazım Özer İlkokulu’nda düzenlendi Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Ekmek israfının önlenmesi, israfa neden olan kayıpların önüne geçilmesi” projesi kapsamında Genel Müdürlüğe bağlı Okul Öncesi kurumlarda resim, İlkokullarda resim, şiir ve Ortaokullarda resim, şiir ve kompozisyon yarışması düzenlendi. Yarışmada dereceye giren öğrenciler için Merkez [&hellip]

Öğrenciler ekmek israfını anlattılar

Ekmek israfının önlenmesi projesi ödül töreni Merkez Kazım Özer İlkokulu’nda düzenlendi

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Ekmek israfının önlenmesi, israfa neden olan kayıpların önüne geçilmesi” projesi kapsamında Genel Müdürlüğe bağlı Okul Öncesi kurumlarda resim, İlkokullarda resim, şiir ve Ortaokullarda resim, şiir ve kompozisyon yarışması düzenlendi.
Yarışmada dereceye giren öğrenciler için Merkez Kazım Özer İlkokulu’nda ödül töreni düzenlendi.
Düzenlenen ödül töreninde konuşan Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın , “Yarışmada emeği geçen tüm idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize, çalışmalarından dolayı teşekkür eder çalışmalarının devamını dilerim” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme