• Haberler
  • Spor
  • Öğrenciler Ebru yapıyor – Kocatepe Gazetesi

Öğrenciler Ebru yapıyor – Kocatepe Gazetesi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezleri Ebru ve Hat gönüllü eğitmeni, Usta Öğretici Ömer Faruk Barış, Karahisar Gençlik Merkezi Lideri Aynur Suveren, gönüllü gençler Melike Özenci ve Adnan Şahin TOBB Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine ve eğitmenlerine ebru yapmayı öğretti. Gönüllü genç tarafından çalınan ney eşliğinde gençler ebru sanatının inceliklerini uygulayarak öğrendi. [&hellip]

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezleri Ebru ve Hat gönüllü eğitmeni, Usta Öğretici Ömer Faruk Barış, Karahisar Gençlik Merkezi Lideri Aynur Suveren, gönüllü gençler Melike Özenci ve Adnan Şahin; TOBB Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine ve eğitmenlerine ebru yapmayı öğretti. Gönüllü genç tarafından çalınan ney eşliğinde gençler ebru sanatının inceliklerini uygulayarak öğrendi. Ebru sanatıyla ilk kez tanışan öğrencilerin heyecanları ve mutlulukları görülmeye değerdi.
Ayrıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezleri Gönüllü, Ebru ve Hat Eğitmeni Ömer Faruk Barış tarafından merkezi ilçe, ilçe ve köylerindeki birçok okulda gençleri ebru sanatıyla buluşturdu. Şehit Murat Saraç İlkokulu, Hamidiye ortaokulu özel sınıfı, Atatürk Ortaokulu anasınıfı, Şemsettin Karahisar ortaokulu anasınıfı dönem sonu Usta Öğretici Ömer Faruk Barış nezaretinde ebru sanatıyla stres attı.

Bakmadan Geçme