• Haberler
  • Genel
  • Öğrenciler Belediyeyi ziyaret etti – Kocatepe Gazetesi

Öğrenciler Belediyeyi ziyaret etti – Kocatepe Gazetesi

Çay ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Vali Ahmet Özyurt İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri Belediye Başkanı Ali Yakut’u ziyaret etti 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 91. yılı kutlamaları kapsamında öğrenciler belediyenin nasıl çalıştığı ve başkanın görevleriyle ilgili Belediye Başkanı Yakut’a soru sordular. Daha sonra Vali Ahmet Özyurt İlköğretim [&hellip]

Öğrenciler Belediyeyi ziyaret etti

Çay ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Vali Ahmet Özyurt İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri Belediye Başkanı Ali Yakut’u ziyaret etti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 91. yılı kutlamaları kapsamında öğrenciler belediyenin nasıl çalıştığı ve başkanın görevleriyle ilgili Belediye Başkanı Yakut’a soru sordular. Daha sonra Vali Ahmet Özyurt İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi İsa Emre Turguteli, temsili olarak Belediye Başkanlığı makamına oturdu.
Turguteli, Fen İşleri görevlisini çağırarak ilçedeki eski binaların yıkılarak, yerine yeni ve modern binaların yapılmasını ve yol kenarlarına ağaç dikilmesini ve kendi okuluna da oturma bankı yapılmasını istedi. İsa Emre Turguteli, Belediye Başkanlığının zor bir görev olduğunu belirterek, Başkan Yakut’a görevinde başarılar diledi.
Belediye Başkanı Ali Yakut da, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Sizler de bir gün bu makamlara oturacaksınız. Onun için çalışmak ve başarılı olmak çok önemli. Geleceğimizi emanet edeceğimiz genç nesiller sizlersiniz”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi. (AA)

Bakmadan Geçme