Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öğrenciler başarılarını Yalçın ile paylaştı

Emir Murat Özdilek Mesleki

Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ı ziyaret etti

 

Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ı makamında ziyaret ederek 17. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri, 8. Housekeeping Olimpiyatları ve Afyonkarahisar Okul Sporları Grekoromen Gençler Güreş Müsabakalarında elde ettikleri başarıların verdiği mutluluğu paylaştılar.
Öğrencilere ziyaretlerinde Okul Müdürü Mükremin İçli, Teknik Müdür Yardımcısı Önder Kaynak, Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefi Emrah İşisağ, Yiyecek İçecek Hizmetleri Atölye Şefi Nuri Pulcu, Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Atölye Şefi Turhan Güngör eşlik etti.
Yalçın başarılarından dolayı tüm öğrencileri tebrik ederek, “Öğrencilerimiz, UNESCO yaratıcı şehirler ağına dahil olan Afyonkarahisar’ın ve okulumuz Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizin ismini tüm dünyaya duyurarak bizleri ve ilimizi onurlandırmıştır. Bakanlığımızın hedefleri arasında yer alan öğrencilerimizin kişisel bilgi beceri ve sosyal durumlarını zenginleştirmek amacıyla okullarımızın bu tür etkinliklere hazırlanması ve katılımını İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak destekliyor, her alanda gereken desteği vermeye çalışıyoruz. Öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca öğrencimize destek veren okul idarecilerimize, öğretmenlerimize ve değerli ailelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.
Yalçın’ın 17. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri, 8. Housekeeping Olimpiyatları ve Afyonkara-hisar Okul Sporları Grekoromen Gençler Güreş Müsabakala-rında dereceye giren öğrencilere hediye takdimi ile ziyaret sona erdi.