Öğrenciler Afyon Lokumu İle Karşılandı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Afyon Kocatepe Üniversitesi, otogarda Afyonkarahisar'a şehir dışından gelen öğrenciler için stand açtı. İl Müdürü Kasapoğlu öğrencilere lokum ikram etti.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Öğrenciler Afyon Lokumu İle Karşılandı

Üniversitelerde 2024-2025 Akademik Yılı başlıyor. Afyon Kocatepe Üniversitesi ve Afyon Sağlık Bilimleri Üniversitesi’ne şehir dışından gelecek olan öğrenciler için Afyonkarahisar Şehirlerarası Otogarı’nda bilgi standı açıldı. Sabah 08.00 ile akşam 20.30 saatleri arasında gelen tüm öğrencileri şehir, ulaşım ve üniversite hakkında bilgilendirmek için Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden görevliler ile Afyon Kocatepe Üniversitesi’nden görevliler stantta hazır bulunuyor.

Öğrenciler Afyon Lokumu İle Karşılandı
Afyonkarahisar Gençlik Ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu şunları söyledi:
“Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak, bu hafta il dışından gelecek olan öğrencilerimizi, otogarda gençlik hizmetlerinden görevli arkadaşlarımız ve yurtlardan memur arkadaşlarımızla beraber karşılıyoruz. Gelen öğrencilerimize ve velilerimize Afyonumuzun yöresel tatlarından ikram ediyoruz. Öğrencilerimize, şehrimize öncelikle hoş geldiniz, iyi ki geldiniz diyoruz. Şehrimize gelen çocuklarımıza, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü KYK yurtlarımızın sıcaklığını anlatarak, iletişimle alakalı, ulaşımla alakalı teknik bilgileri de veriyoruz. Aynı şekilde yurtlarımızda da böyle bilgilendirme masaları oluşturarak, öğrencilerimize ve velilerimize ikramlarda bulunuyoruz.” dedi.

Öğrenciler Afyon Lokumu İle Karşılandı
“ÇOCUKLARINIZA KENDİ ÇOCUKLARIMIZ GİBİ BAKACAĞIZ”
Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, şehrimize okumaya gelen öğrencilerin velilerine de seslendi.
“Velilerimiz, çocuklarınız bize emanet. Çocuklarınızın kıymetinin ve değerinin farkındayız. Çocuklarınız, sizler için ne kadar önemliyse, bizler için de o kadar önemli. Biz burada çocuklarımızın huzurlu, güvenilir, barışçıl bir noktada eğitim öğretim görmesi için mesai arkadaşlarımızla birlikte gayret göstereceğiz. Çocuklarınıza kendi çocuklarımız gibi bakacağımızı bilin. Evinize, yuvanıza hoş geldiniz.” 
Kasapoğlu daha sonra Konya’dan ilimize okumaya gelen bir öğrenciyi ve velisini samimiyetle karşıladı. Öğrenciye ve ailesine lokum ikramında bulunan Müdür Kasapoğlu, şehrimize hoş geldiniz diyerek öğrenciye ve ailesine Afyonkarahisar’ın ulaşımını anlattı. Ayrıca yurtlarla ilgili genel bilgilendirmede de bulunan Kasapoğlu, öğrencinin adeta ev konforunda olacağını belirtti.  

Bakmadan Geçme