Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öğrenci toplulukları ödüllendirildi

Öğrenci toplulukları ödüllendirildi

AFSÜ’de 2019’da en fazla etkinliğe imza atan öğrenci toplulukları ödüllendirildi

 

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Dündar ve Sağlık, Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkanı Filiz Özden Yılmaz, 2020 Öğrenci Kulüp ve Toplulukları İstişare Toplantısında kulüp ve topluluk başkanları ile bir araya geldi. Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Biriminden Öğretim Görevlisi Ceyda Hancıoğlu Karaman ile Öğretim Görevlisi İbrahim Şamil Köroğlu’nun da hazır bulunduğu toplantıda, 2019 yılında 18 etkinlik ile en fazla faaliyete imza atan AFSÜ Tıp Öğrencileri Birliği, 11 etkinlik gerçekleştiren AFSÜ Paramedik Topluluğu ve 10 etkinlik yapan AFSÜ FTR Topluluğu başkanlarına ödül verildi.
AFSÜ Tıp Fakültesi toplantı salonunda düzenlenen toplantıda kulüp ve toplulukların geçen yıl düzenlediği ve bu yıl için planladığı etkinliklere ilişkin konular ve diğer gündem maddeleri ele alındı. Toplantıda konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Dündar, AFSÜ yönetimi olarak bütün öğrenci topluluklarının faaliyetlerini titizlikle takip ettiklerini söyledi. Organizasyon yapısını geliştirme süreci devam eden tematik bir üniversite olan AFSÜ’de öğrencilerin sosyal, kültürel ve sportif gelişimi için kulüp ve toplulukların aktif olarak çalışmasını önemsediklerini belirten Prof. Dr. Dündar, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da etkinliklere gerekli desteği vermeye devam edeceklerini kaydetti.
SKS Daire Başkanı Filiz Özden Yılmaz toplantıda yaptığı sunumda, AFSÜ öğrenci kulüp ve topluluklarının 2019 yılında yaptığı faaliyetlere ilişkin detayları katılımcılarla paylaştı. Öğrenci kulüp ve topluluklarının eldeki imkânları en verimli şekilde kullanarak her seferinde daha etkili ve ses getiren etkinliklere imza atmasını arzu ettiklerini söyleyen SKS Daire Başkanı Yılmaz, kulüp ve toplulukların üniversite mevzuatı çerçevesinde yerine getirmesi gereken hususlara ilişkin hatırlatmalarda bulundu.