Öğrenci Talep Etti, Müdür Sünnetci Yerine Getirdi

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, İl Danışma Komisyonu Toplantısı'nda bir talebini dile getiren öğrencinin isteğini geri çevirmedi

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı İl Danışma Komisyonu Toplantısı Emir Murat Özdilek Uygulama Otelinde gerçekleştirildi. Toplantıya, Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Peker, AKÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nusret Koca,  Eğitim Müfettişleri Başkanı Bahri Duran Gökdeniz, Müdür Yardımcımız Mevlüt Çınar,  Şube Müdürümüz Mustafa Günay, resmi ve özel okul idareci, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı. 
2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı İl Milli Eğitim Danışma Komisyonu Toplantısı gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından komisyona katılanların soru, talep ve isteklerini dile getirmesi ile sona erdi.

Öğrenci Talep Etti, Müdür Sünnetci Yerine Getirdi

“HER ŞEY ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN”

İl Danışma Komisyon Toplantısında teneffüslerde voleybol oynamak için spor malzemesi talebinde bulunan Atatürk İlkokulu öğrencisi Tuğsem Karaağaç’ın talebini yerine getiren İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Tuğsem Karaağaç’ı ve okul idarecilerini makamında ağırladı.

Öğrenci Talep Etti, Müdür Sünnetci Yerine Getirdi
Müdür Sünnetci, “Öğrencilerimizin bilişsel gelişimlerinin yanında sosyal ve bedensel gelişimleri de bizler için çok önemli. Sevgili Tuğsem’in Komisyon Toplantımız’da bizlerden bu şekilde bir talebi olunca hemen yerine getirdik. Arkadaşlarıyla birlikte oynayabilecekleri malzemeleri kendisine teslim ettik. Her şey siz kıymetli evlatlarımızın daha iyi bir eğitim ortamında yetişmesi için” dedi.

Öğrenci Talep Etti, Müdür Sünnetci Yerine Getirdi

Bakmadan Geçme