• Haberler
  • Genel
  • Öğrenci servisi kaza yaptı – Kocatepe Gazetesi

Öğrenci servisi kaza yaptı – Kocatepe Gazetesi

Öğrenci servisi ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4'ü öğrenci olmak üzere toplam 6 kişi yaralandı. Dün saat 18.30 sıralarında Harb-İş Arafat camii önünde meydana gelen trafik kazasında Salim Özer idaresindeki Dadak Taşımacılık’a ait olan ve Mareşal Fevzi Çakmak ilköğretim okulu öğrencilerini taşıyan 03 S 0016 plakalı okul servisi, Ramazan Poyraz yönetimindeki 03 [&hellip]

Öğrenci servisi kaza yaptı

Öğrenci servisi ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4’ü öğrenci olmak üzere toplam 6 kişi yaralandı.

Dün saat 18.30 sıralarında Harb-İş Arafat camii önünde meydana gelen trafik kazasında Salim Özer idaresindeki Dadak Taşımacılık’a ait olan ve Mareşal Fevzi Çakmak ilköğretim okulu öğrencilerini taşıyan 03 S 0016 plakalı okul servisi, Ramazan Poyraz yönetimindeki 03 KK 434 plakalı Peugeot Boxer marka midibüs ile kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonucu araçta bulunan 4 çocuk hafif şekilde yaralanırken, midibüs ürücüsü Poyraz ve yanında yolcu olarak bulunan Ramazan Araç da yaralandılar. Yaralı öğrencilerinin durumunun iyi olduğu, diğer yaralıRamazan Araç’ın durumunun ise ciddiyetini koruduğu bildirildi. Kazada yol kenarında park halinde olan 4 araç da maddi hasar gördü. Kaza sırasında öğrenci servisinde bulunan öğrenciler büyük panik yaşadılar. Mahalle sakinleri ise aynı noktada sürekli kaza olmasından yakındılar. Bu kavşağa sinyalizasyon düzenlemesi yapılması gerektiğini belirten mahalle sakinleri yetkilileri göreve çağırdılar. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme