• Haberler
  • Genel
  • Öğrenci Meclisi okulları geziyor – Kocatepe Gazetesi

Öğrenci Meclisi okulları geziyor – Kocatepe Gazetesi

Kent Konseyi Öğrenci Meclisi Afyonkarahisar Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan ‘Okullar Hayat Olsun’ projesine destek veriyor Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Öğrenci Meclisi, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Öğrencilerin, kent yönetimine aktif olarak katılmaları, kendileri ve kentle ilgili sorunlarının çözümünde rol almaları konusunda çaba sarf eden Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Öğrenci Meclisi üyeleri, Afyonkarahisar [&hellip]

Öğrenci Meclisi okulları geziyor

Kent Konseyi Öğrenci Meclisi Afyonkarahisar Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan ‘Okullar Hayat Olsun’ projesine destek veriyor

Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Öğrenci Meclisi, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Öğrencilerin, kent yönetimine aktif olarak katılmaları, kendileri ve kentle ilgili sorunlarının çözümünde rol almaları konusunda çaba sarf eden Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Öğrenci Meclisi üyeleri, Afyonkarahisar Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan ‘Okullar Hayat Olsun’ projesi kapsamında ilimizdeki okulları ziyaret etti.
Okul yöneticileriyle çeşitli görüşmelerde bulunan Öğrenci Meclisi Başkanı İhsan Ködürgü ve beraberindeki meclis üyeleri, öğrencilerin sorunlarını da dinledi. Öğrencilerin eğitim alanında yaptıkları faaliyetleri yerinde gören Öğrenci Meclisi Üyeleri, okullarda ibadet için hazırlanan mescit alanları konusunda idarecilerle görüş alışverişinde bulundu.
Okullara gerçekleştirdikleri ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Öğrenci Meclisi Başkanı İhsan Ködürgü, Kent Konseyi ilkeleri doğrultusunda, öğrencilerin kent yönetimindeki rolünün güçlendirmeyi amaçladıklarını söyledi. Öğrencilerin demokratik platformlarda hoşgörü, saygı ve uzlaşmacı bir çerçevede fikir üretmeleri sağladıklarını kaydeden İhsan Ködürgü, çalışmalarında desteklerini esirgemeyen başta Belediye Başkanı Burhanettin Çoban olmak üzere Kent Konseyi Başkanı M. Emin Birliktir ve Yürütme Kurulu Üyelerine teşekkür etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme