• Haberler
  • Genel
  • Öğrenci kavgasını polis önledi – Kocatepe Gazetesi

Öğrenci kavgasını polis önledi – Kocatepe Gazetesi

Karşıt görüşlü iki öğrenci grubu arasında çıkması muhtemel kavga zamanında önlendi Afyon Kocatepe Üniversitesi'nde öğrenim gören arkadaşlarının üniversite içerisinde dayak yediğini ve buna yönelik Rektörlüğün önlem almadığını söyleyen bir grup öğrenci ANS kampusündeki Rektörlük binası önünde oturma eylemi yaptı. Eylem yapan grubun isteklerini dile getiren öğrenci İbrahim Mavi, 'Arkadaşlarımız üniversite içerisinde dövülüyorlar. Buna yönelik güvenlik [&hellip]

Öğrenci kavgasını polis önledi

Karşıt görüşlü iki öğrenci grubu arasında çıkması muhtemel kavga zamanında önlendi

Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde öğrenim gören arkadaşlarının üniversite içerisinde dayak yediğini ve buna yönelik Rektörlüğün önlem almadığını söyleyen bir grup öğrenci ANS kampusündeki Rektörlük binası önünde oturma eylemi yaptı. Eylem yapan grubun isteklerini dile getiren öğrenci İbrahim Mavi, “Arkadaşlarımız üniversite içerisinde dövülüyorlar. Buna yönelik güvenlik görevlileri ve emniyet güçleri önlem almıyor. Bu dövülmelerin sona ermemesi halinde eylemlerimizi sürdüreceğiz. Fakat şu an Rektörlük yetkilileri ile görüşeceğiz. İstediğimiz sonuçu olamaz isek eylemlerimize devam edeceğiz” dedi.
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necat İmarzalıoğlu ile görüşen grup ANS Kampüsü’nden ayrıldı. Şuhut Kavşağı civarında yeniden toplanan öğrenciler ile karşıt görüşlü öğrenciler burada karşı karşıya geldi.
Olayı baştan itibaren izleyen polis ekipleri gruplar arasında kavga çıkmak üzereyken olaya müdahil olarak kargaşayı önledi. Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli’nin de bizzat geldiği olay yerindeki gruplar birbirinden uzaklaştırıldı. Polis, şikayetçi olduklarını belirten öğrencileri üst aramasından geçirdikten sonra ayrı ayrı otobüslere bindirerek, şikayetlerini almak üzere ayrı polis merkezlerine götürdü. Olayla ilgili tahkikat sürüyor. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme