Ogeday Girişken Hangi Takımı Tutuyor?

Survivor 2017 şampiyonu Ogeday Girişken'in hangi takımı tuttuğu araştırılıyor. Survivor şampiyonu Girişken hangi takımı tutuyor?

Survivor All Star2024 yarışması ile birlikte bir kez daha gündeme gelen Survivor 2017 şampiyonu  Ogeday Girişken’in hangi takımı tutuğu merak edilerek araştırmaya başladı. Ögeday Girişken hangi takımı tutuyor? Sizler sizler için araştırdık.

 

OGEDAY GİRİŞKEN KİMDİR?

Survivor yarışmacısı ile tanınan Ögeday Girişken, 27 Nisan 1992 yılında Adana’da doğmuştur. İlk orta ve lise hayatını Adana’da tamamlayan Ögeday Girişken, Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi Ve Spor Öğretmenliği mezunudur.

Lisans eğitiminin ardından Fenerbahçe Spor Kulübü’nde 10 yıl kürek takımında yer alan Ögeday Girişken, Litvanya’da dünya çapında yapılan U-23 Kürek şampiyonasında 8. sırada yarışmayı tamamlayarak, dünya sıralamalarında başarı elde etmiştir.

2017 yılında Survivor yarışmasına katılan Ögeday Girişken,  parkurlardaki performansı ve karakteri ile diğer yarışmacıların bir adım önüne geçmeyi başardı ve sezonun şampiyonu olmuştur.

Yarışmada şampiyon olmasının ardından oyunculuk hayatına adım atan Ögeday Girişken 2018 yılında “Bir Litre Gözyaşı” dizisinde Teoman karakterini canlandırmıştır.

Daha sonra sırasıyla 2019 yılında Savaşçı, 2021’de Alparslan Büyük Selçuklu dizilerinde rol almıştır.

Dijital platform Exxen’de 2021 Sihirli Annem ve Netflix’de Aşk 101 dizilerinde oynamıştır. Şuanda Survivor All Star2024 kadrosunda yer almaktadır.

OGEDAY GİRİŞKEN HANGİ TAKIMI TUTUYOR?

Survivor 2017 ve Survivor All Star2024 yarışmalarda performansı ve karakteri ile büyük beğeni toplayan Ogeday Girişken, Fenerbahçe Spor Kulübü’nde 10 yıl kürek takımında yer almıştır. Girişken, bu takımda büyük bir başarı elde etmiştir.

Bakmadan Geçme