Oflaz'a destek – Kocatepe Gazetesi

Yerel bir gazetenin Anadolu Ajansı'na ait haberleri izinsiz kullanması nedeniyle dönemin sorumlu Yazı İşleri Müdürü olan Yaşar Oflaz'a 55 bin lira civarında para cezası verilmişti. Oflaz'a destek için kampanya başlatıldı Afyonkarahisar İnternet Habercileri Derneği Yaşar Oflaz'ı cezaevinden çıkarmak adına bir kampanya başlattı. Kampanya dolayısıyla İnternet Habercileri Derneği, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı makamında ziyaret etti. Belediye [&hellip]

Oflaz’a destek

Yerel bir gazetenin Anadolu Ajansı’na ait
haberleri izinsiz kullanması nedeniyle dönemin sorumlu Yazı İşleri Müdürü olan Yaşar Oflaz’a
55 bin lira civarında para cezası verilmişti.
Oflaz’a destek için kampanya başlatıldı

Afyonkarahisar İnternet Habercileri Derneği Yaşar Oflaz’ı cezaevinden çıkarmak adına bir kampanya başlattı. Kampanya dolayısıyla İnternet Habercileri Derneği, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’da kampanyaya destek oldu. Başkan Çoban’ın yanı sıra bir destek de İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel’den geldi.
İşadamı İsmail Şenel ve hayırsever vatandaşlarında desteğini alan gazeteci Yaşar Oflaz için Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya ile temasa geçildi. Yaşar Oflaz’ın ailesinden uzun süredir ayrı kalmasının kendilerini ziyadesiyle üzdüğünü dile getiren Başkan Burhanettin Çoban, konuyla ilgili duyarlı vatandaşlara çağrıda bulunarak “20 lira da olsa kampanyaya destek olun, kardeşimizi bir an önce ailesine kavuşturalım.” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme