• Haberler
  • Eğitim
  • Öfke Kontrolü Ve İntihar Risk Faktörleri Değerlendirildi

Öfke Kontrolü Ve İntihar Risk Faktörleri Değerlendirildi

Öğretmenlere ve eğitim yöneticilerine 'Duygusal Öz Düzenleme ve Öfke Kontrolü – İntihar ve Risk Faktörleri' temalı seminer verildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Eğitim ve Rehberlik Şubesi koordinatörlüğünde Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından “Duygusal Öz Düzenleme ve Öfke Kontrolü – İntihar ve Risk Faktörleri” temalı seminer düzenlendi. Seminere; Şube Müdürü Betül Ersöz Özcan, Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürleri, okul ve kurumlarda görev yapan rehber öğretmen, psikolojik danışmanlar katıldı.

Haber

Seminer Bayat, Bolvadin, Çay, Çobanlar, Emirdağ, İhsaniye, İscehisar, Merkez, Sinanpaşa, Sultandağı ve Şuhut ilçelerinde görev yapan rehber öğretmen, psikolojik danışmanların mesleki gelişimlerinin desteklenmesi amacı gerçekleştirildi. Kamil Miras Anadolu Lisesi Şehit Kerim Üye Konferans Salonunda gerçekleştirilen seminerlerde Öğretim Üyesi Dr. Onur Cem Doğru tarafından “Duygusal Öz Düzenleme ve Öfke Kontrolü” ile Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Üzer tarafından “İntihar ve Risk Faktörleri’’ konuları işlendi.

Bakmadan Geçme