OEDAŞ'ta yeni dönem – Kocatepe Gazetesi

Yılların tecrübeli ismi Mehmet Ekici'nin 29 Mart 2016 tarihi itibariyle yaş haddinden emekliye ayrılmasının ardından ODEAŞ Afyonkarahisar İl Müdürlüğü görevine geçtiğimiz günlerde vekaleten OEDAŞ Genel Müdürlüğü'nde Sistem İşletme Müdürü Yakup Avan atanmıştı. Dün yapılan görevlendirme ile Yakup Avan'ın vekaleten yürüttüğü OEDAŞ Afyonkarahisar İl Müdürlüğü görevine OEDAŞ'ta Yatırım Tesis Başmühendisi olarak görev yapan hemşehrimiz Fatih Kasal [&hellip]

Yılların tecrübeli ismi Mehmet Ekici’nin 29 Mart 2016 tarihi itibariyle yaş haddinden emekliye ayrılmasının ardından ODEAŞ Afyonkarahisar İl Müdürlüğü görevine geçtiğimiz günlerde vekaleten OEDAŞ Genel Müdürlüğü’nde Sistem İşletme Müdürü Yakup Avan atanmıştı. Dün yapılan görevlendirme ile Yakup Avan’ın vekaleten yürüttüğü OEDAŞ Afyonkarahisar İl Müdürlüğü görevine OEDAŞ’ta Yatırım Tesis Başmühendisi olarak görev yapan hemşehrimiz Fatih Kasal asaleten getirildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Fatih Kasal kimdir ?

1977 Afyonkarahisar doğumlu olan Fatih Kasal, ilkokulu Kadınana İlkokulu’nda, ortaokul ve liseyi Afyon Kocatepe Anadolu Lisesi’nde, yüksek öğrenimini de Dumlupınar Üniversitesi mühendislik fakültesi elektrik elektronik mühendisliği bölümünde tamamladı. 2000-2010 yılları arasında memur statüsünde mühendis ve başmühendis olarak görev yaptı. 2010 yılında TEDAŞ’ın özelleştirilmesi nedeniyle 1.6.2010’dan itibaren kurumun çeşitli birimlerinde başmühendis olarak çalışmaya devam etti. Kurum içinden yetişen, tecrübeli bir isim olması nedeniyle ilimizin elektriksel sorunlarının çözümü konusunda önemli çalışmalar yapması beklenen hemşehrimiz Fatih Kasal evli ve 3 çocuk babasıdır.

Bakmadan Geçme