• Haberler
  • Gündem
  • OEDAŞ yoğun kış şartlarında kesintisiz enerji için çalışıyor

OEDAŞ yoğun kış şartlarında kesintisiz enerji için çalışıyor

Şirketten yapılan açkılamada, Osmangazi EDAŞ’ın bölgesinde en iyi hizmeti verebilmek için enerji nakil hatlarını, trafoları, aydınlatmaları, direkleri, yer altı kablolarının yenileme, bakım ve onarım çalışmalarına devam ettiği kaydedildi. Açıklamada, oluşabilecek arızalara mümkün olabilecek en kısa sürede müdahale eden Osmangazi EDAŞ’ın, tüm dağıtım sistemini en yeni teknolojilerle geliştirerek gelecekte olabilecek aksaklıkların da önüne geçtiği ifade edildi.20 [&hellip]

Şirketten yapılan açkılamada, Osmangazi EDAŞ’ın bölgesinde en iyi hizmeti verebilmek için enerji nakil hatlarını, trafoları, aydınlatmaları, direkleri, yer altı kablolarının yenileme, bakım ve onarım çalışmalarına devam ettiği kaydedildi. Açıklamada, oluşabilecek arızalara mümkün olabilecek en kısa sürede müdahale eden Osmangazi EDAŞ’ın, tüm dağıtım sistemini en yeni teknolojilerle geliştirerek gelecekte olabilecek aksaklıkların da önüne geçtiği ifade edildi.
20 BİN 692 AYDINLATMA LAMBASININ BAKIMI YAPILDI
Bu kapsamda Osmangazi EDAŞ Afyonkarahisar İl Müdürlüğü, kış ayları içerisinde toplam 20 bin 692 adet aydınlatma lambasının bakımını gerçekleştirdi. 1.572 kilometre orta, 8,9 kilometre alçak olmak üzere toplamda 1.580,9 kilometrelik gerilim hattı bakım ve onarımını gerçekleştiren kurum, çalışmalar kapsamında ayrıca 20 adet indirme ve dağıtım merkezini, 14 adet trafoyu, 60 adet aracı bakıma aldı.
Osmangazi EDAŞ’ın hizmet verdiği en önemli şehirlerden biri olan Afyonkarahisar’da geçtiğimiz günlerde yaşanan adeta doğal afet niteliğindeki kar yağışları ve fırtına karşısında enerji kesintilerinin yaşanmaması için aralıksız çalışıldı. Çok sayıda mahallede aynı anda oluşan arızalara 24 ekip ve yaklaşık 100 kişilik çalışanla müdahale edildi. Çalışanların yoğun gayretleriyle ulaşımı neredeyse yok eden kış koşullarına rağmen olabilecek en kısa süre içerisinde söz konusu bölgede enerji temini sağlandı.

Bakmadan Geçme