OEDAŞ, enerjiye değer katıyor – Kocatepe Gazetesi

Yakın zamanda, şehrin enerji gereksinimi karşılamak için Selçuklu Mahallesi, ErtuğrulgaziMahallesi, Orhangazi Mahallesi, Fatih Mahallesi ve Nazmi Saatçi Mahallesi civarında 332 adet yeni direk en OEDAŞ, ayrıca merkez ilçe ve bağlılarındaki kırsal küçük ek tesislerde 48 yeni direk dikti. İl merkezinde ve ilçelerdeki sokak aydınlatma tarama çalışmalarına da devam eden OEDAŞ, yaptığı çalışmalarla abonelerin enerji ihtiyaçlarınıgiderirken [&hellip]

Yakın zamanda, şehrin enerji gereksinimi karşılamak için Selçuklu Mahallesi, ErtuğrulgaziMahallesi, Orhangazi Mahallesi, Fatih Mahallesi ve Nazmi Saatçi Mahallesi civarında 332 adet yeni direk en OEDAŞ, ayrıca merkez ilçe ve bağlılarındaki kırsal küçük ek tesislerde 48 yeni direk dikti. İl merkezinde ve ilçelerdeki sokak aydınlatma tarama çalışmalarına da devam eden OEDAŞ, yaptığı çalışmalarla abonelerin enerji ihtiyaçlarınıgiderirken aydınlatma eksikliği bulunan caddelerdeki sorunları da çözüyor.
Afyonkarahisar’da bakım çalışmalarına da düzenli bir şekilde devam eden OEDAŞ, Haziran ayı içerisinde TEİAŞ tarafından yapılan çalışmalarla eş zamanlı olarak Afyon TM-2’ den beslenen tüm fiderlerde bakım çalışmaları yaptı. Çalışmalarda; enerji nakil hatları üzerinde daha önceden tespitleri yapılan ve arızaya sebep olabileceği değerlendirilen 95 farklı noktadaki izalatör değişimi, ağaç kesimi, kuş yuvaları alınması, direk düzeltilmesi, izolasyon yapılması ve jumper yenilenmesi gibi işlemler yapıldı.
Arıza sayısının daha da aşağıya çekilmesi amaçlanan ve 81 noktada gerçekleştirilen bakım çalışmalarında 14 sepetli 4 adet pick- up ve 1 kamyonet ile diğer ilçelerden toplanan 44 kişilik bakım ekibi çalıştı.

Bakmadan Geçme