Ödüllü kitap okuma yarışması düzenlenecek

Değerler eğitimi kapsamında kent merkezindeki öğrencilere “örnek şahsiyetlerin örnek davranışları” tanıtmak, kendilerine olan güven duygusunu geliştirmek, okulunu ve kendini temsil edebilme gücünü kazandırmak amacıyla düzenlenecek yarışmaya merkez ve merkeze bağlı ortaokul ile lise öğrencileri katılabilecek. Yarışmaya katılım için 2 Ocak 2019 tarihinde başlayacak başvurular 15 Şubat 2019'da sona erecek. Üç ayrı kategoride yapılacak yarışmada, ortaokullarda [&hellip]

Değerler eğitimi kapsamında kent merkezindeki öğrencilere “örnek şahsiyetlerin örnek davranışları” tanıtmak, kendilerine olan güven duygusunu geliştirmek, okulunu ve kendini temsil edebilme gücünü kazandırmak amacıyla düzenlenecek yarışmaya merkez ve merkeze bağlı ortaokul ile lise öğrencileri katılabilecek. Yarışmaya katılım için 2 Ocak 2019 tarihinde başlayacak başvurular 15 Şubat 2019’da sona erecek. Üç ayrı kategoride yapılacak yarışmada, ortaokullarda 5. ve 6. sınıflar için ayrı, 7.ve 8. sınıflar için ayrı olmak üzere iki kategori belirlendi. 5. ve 6. sınıflar, kendi kategorisinde 7. ve 8. sınıflar kendi kategorisinde, Liselerde ise 9. 10. 11 ve 12. sınıflarda okuyan tüm öğrenciler için ortak bir kategori belirlendi. Öğrenciler kendi kategori için belirlenen kitapları okuyacaklar ve okudukları kitaplardan sınavda sorumlu olacaklar.
Yarışmaya katılmak isteyenler http://afyon1.ebs.org.tr/ ve https://afyon.meb.gov.tr/ adresindeki bireysel öğrenci başvuru linkinden yapabilecek.

Bakmadan Geçme