• Haberler
  • Gündem
  • Ödüllü fotoğraflar “Kurtuluşun İzinde” sergilendi

Ödüllü fotoğraflar “Kurtuluşun İzinde” sergilendi

Afyonkarahisar Belediyesi ile Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Afyonkarahisar Şubesi işbirliğinde Zafer Haftası dolayısıyla Atatürk’ün fotoğrafçısı Ethem Tem adına düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserler, İzmir, Eskişehir, Manisa, Turgutlu, Kula, Salihli ve Dumlupınar'da açılan sergilerle beğeniye sunuldu.İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, [&hellip]

Afyonkarahisar Belediyesi ile Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Afyonkarahisar Şubesi işbirliğinde Zafer Haftası dolayısıyla Atatürk’ün fotoğrafçısı Ethem Tem adına düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserler, İzmir, Eskişehir, Manisa, Turgutlu, Kula, Salihli ve Dumlupınar’da açılan sergilerle beğeniye sunuldu.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Salihli Belediye Başkan Zeki Kayda ise kurtuluş mücadelesinin en önemli topraklarından olan Afyonkarahisar’dan yola çıkan böylesi özel bir fotoğraf sergisinin bölgesel olarak beğeniye sunulmasında emeği geçen Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür ederek emeği geçenleri tebrik etti.

Bakmadan Geçme