• Haberler
  • Spor
  • Ödüller sahiplerine teslim edilecek – Kocatepe Gazetesi

Ödüller sahiplerine teslim edilecek – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen 12. Spor Oyunları'nda bir çok işletme spor yapma imkanı buldu. Birbiriyle bir çok branşta yarışan işletmelerden ilk üçe giren takımlara ödül töreni düzenlenecek. Bugün saat 19.00’da Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenecek ödül töreni ile ATSO 12. Spor Oyunları'nda derece alanlara ödülleri takdim edilecek.ATSO'ya kayıtlı üyelere ve çalışanlarına [&hellip]

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen 12. Spor Oyunları’nda bir çok işletme spor yapma imkanı buldu. Birbiriyle bir çok branşta yarışan işletmelerden ilk üçe giren takımlara ödül töreni düzenlenecek. Bugün saat 19.00’da Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenecek ödül töreni ile ATSO 12. Spor Oyunları’nda derece alanlara ödülleri takdim edilecek.
ATSO’ya kayıtlı üyelere ve çalışanlarına spor yapma imkânı sağlayan, sportif rekabet, heyecan ve eğlencenin bir arada yaşandığı bölgenin en kapsamlı spor organizasyonu ATSO Spor Oyunları, her geçen yıl kendini geliştirerek düzenlenirken açılışı ülkenin tarihteki en büyük zaferlerinden biri olan Zafer Haftası’nda başladı. Bu sene gerçekleşen oyunlara 67 firma katılım gösterdi. 6 takım branşı ve 9 bireysel branşta olmak üzere 15 farklı branşta müsabakalar düzenlenen Spor Oyunları’nda ödüller sahiplerine düzenlenecek törenle teslim edilecek. 

Bakmadan Geçme