ODTÜ Bilim Otobüsü Dinar’ı ziyaret etti

Orta Doğu Teknik Üniversitesi ‘OTDÜ Bilim Otobüsü’ Dinar ilçesine geldi Prof. Dr. Hüseyin Vural ve 40 kişilik öğretim görevlisi ve öğrencilerinden oluşan ekip, Dinar Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) önünde Belediye bandosu tarafından karşılandı. Okulun eğitim salonunda slayt gösterileri yaparak öğretmenlere ODTÜ Bilim ekibinin çalışmaları hakkında bilgiler sunan Prof. Dr. Hüseyin [&hellip]

ODTÜ Bilim Otobüsü Dinar'ı ziyaret etti

Orta Doğu Teknik Üniversitesi ‘OTDÜ Bilim Otobüsü’ Dinar ilçesine geldi

Prof. Dr. Hüseyin Vural ve 40 kişilik öğretim görevlisi ve öğrencilerinden oluşan ekip, Dinar Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) önünde Belediye bandosu tarafından karşılandı.
Okulun eğitim salonunda slayt gösterileri yaparak öğretmenlere ODTÜ Bilim ekibinin çalışmaları hakkında bilgiler sunan Prof. Dr. Hüseyin Vural, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Biz YİBO okullarımızdaki okuyan öğrencilerimize ve onları eğitim öğretimle yetiştiren öğretmenlerimize destek için geldik. YİBO’lardan bir mühendisin, öğretmenlerin, üst düzeyde amirlerin yetiştiğini bir çobanın azmederek okuyup nerelere yükseldiğini ve bir öğrencinin nasıl amacına ulaştığını güneş enerjisiyle bir teknenin kullanılması, motorsuz ve yelkensiz bir tekneyle kas gücüyle dünya turuna çıkan öğrencimizi örnek göstererek öğrencilerimize anlatıyoruz”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi.
YİBO’ların ne kadar faydalı ve önemli olduğunu belirten Avcı ziyaret ettikleri okullarda öğrencilere çeşitli etkinlikler sunduklarını, eğitime öğretime katkıda olduklarını sınıflarında, okulda başarılı gördükleri öğrencilere çeşitli hediyeler vererek ödüllendirdiklerini söyledi. Öğrencilerle birlikte yemek yiyen heyet bir süre çocuklarla sohbet etti. Heyet Dinar’ın mahalli sanatçısı Muzaffer Seven ve arkadaşlarının verdiği müzik ziyafeti, çocukların oyunlarıyla eğlendiler. (AA)

Bakmadan Geçme