Odalar MCG'yi tercih etti

Afyonkarahisar'da hizmet veren mühendislerin bağlı bulundukları odalar programları ve misafirlerini ağırlamak için MCG Marble Hotel ile protokol imzaladı   Mimarlar Odası, İnşaat Mühendisleri Odası, Elektrik Mühendisleri Odası, Makine Mühendisleri Odası, Jeoloji Mühendisleri Odası, Harita Mühendisleri Odası, İç Mimarlar Odası ve Eczacılar Odası'nın katılımıyla MCG Marble Hotel ile protokol imzalandı. Şehirde merkezinde en çok imkanı bir [&hellip]

Afyonkarahisar’da hizmet veren mühendislerin bağlı bulundukları odalar programları ve misafirlerini ağırlamak için MCG Marble Hotel ile protokol imzaladı

Mimarlar Odası, İnşaat Mühendisleri Odası, Elektrik Mühendisleri Odası, Makine Mühendisleri Odası,
Jeoloji Mühendisleri Odası, Harita Mühendisleri Odası, İç Mimarlar Odası ve Eczacılar Odası’nın katılımıyla MCG Marble Hotel ile protokol imzalandı. Şehirde merkezinde en çok imkanı bir arada sunan tek otel olan MCG Marble Hotel, Odalar tarafından da tercih edildi.
Oda başkanlarının katıldığı toplantıda konuşan İnşaat Mühendisleri Odası Afyonkarahisar İl Temsilcisi Ahmet Neoldum, “Bizler kentimizin sermayesi ile kurulan otelin sürekliliğini sağlamak adına destek olmak içi buradayız. Misafirlerimiz burada ağırlayacağımız için bize imkan sağlayan Otel Genel Müdürümüzü Ebubekir Önder’e teşekkür ederim. Programlarımızı da odamıza yakın olduğu için burada yapacağımız için mutluyuz.” dedi.
MCG Marble Hotel’in Genel Müdürü Ebubekir Önder ise, odalara oteli tercih ettikleri için teşekkür etti. Otellin sunduğu imkanlar hakkında bilgi veren Önder, misafirleri ağırlamaktan mutlu olacaklarını kaydetti.
Toplantının son kısmında odaların başkanları ve temsilcileri, Önder ile birlikte protokol imzaladı.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme