Oda Başkanları Toptaş’ı ziyaret etti

Afyonkarahisar’daki Oda Başkanları, Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş’ı ziyaret etti CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş TBMM'de ziyaretine gelen Afyonkarahisar merkezde ve ilçelerde bulunan Oda Başkanları’nı kabul etti.Ziyarette Oda Başkanları adına konuşma yapan Bakkallar Odası Başkanı Cengiz Üstün 'Bugün Afyonkarahisar Milletvekillerimize nezaket ziyaretinde bulunuyoruz. Sizler bizim her sorunumuzda yanımızda oluyorsunuz. Afyonkarahisar'da sizler hep bizleri [&hellip]

Oda Başkanları Toptaş'ı ziyaret etti

Afyonkarahisar’daki Oda Başkanları, Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş’ı ziyaret etti

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş TBMM’de ziyaretine gelen Afyonkarahisar merkezde ve ilçelerde bulunan Oda Başkanları’nı kabul etti.
Ziyarette Oda Başkanları adına konuşma yapan Bakkallar Odası Başkanı Cengiz Üstün; “Bugün Afyonkarahisar Milletvekillerimize nezaket ziyaretinde bulunuyoruz. Sizler bizim her sorunumuzda yanımızda oluyorsunuz. Afyonkarahisar’da sizler hep bizleri ziyaret edip görüş alış verişinde bulunuyorsunuz” dedi.
1 EYLEM YAPIN,
10 EYLEM YAPAYIM
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP’li Toptaş; “Artık küçük esnaf yok olmaya başladı bunun önüne hep beraber geçmeliyiz. Zaman zaman sorunları konuşuyoruz. Afyon yeniden kent merkezini canlandırmak için yeni projeler geliştirmeliyiz. Afyon’un bir çok özelliğini değerlendiremiyoruz. Tanıtım konusunda sizler bize baskı kurmalısınız. Sizler bir eylem yapın ben 10 eylem yapayım. Sizler haklı olduğunuz mücadelenizde ben hep yanınızda olayım” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme