• Haberler
  • Genel
  • Ocak'tan “Candık Canan Olmaya Geldik' projesi

Ocak'tan “Candık Canan Olmaya Geldik' projesi

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanlığı’nca “Candık Canan Olmaya Geldik' projesi uygulamaya konuldu Afyonkarahisar Ülkü Ocaklarından yapılan açıklamada Ocak Başkanlığı hizmet binasının bulunduğu mahalleden başlatılan gönül seferberliği akabinde adım adım ilerleyerek tüm şehrin her mahalle ve sokağının kapı kapı gezilerek bu harekete tüm vatandaşların dahil edilip, yılmadan çalışılacağı bildirildi. “Candık Canan Olmaya Geldik' [&hellip]

Ocak’tan "Candık Canan Olmaya Geldik” projesi

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanlığı’nca “Candık Canan Olmaya Geldik” projesi uygulamaya konuldu

Afyonkarahisar Ülkü Ocaklarından yapılan açıklamada; Ocak Başkanlığı hizmet binasının bulunduğu mahalleden başlatılan gönül seferberliği akabinde adım adım ilerleyerek tüm şehrin her mahalle ve sokağının kapı kapı gezilerek bu harekete tüm vatandaşların dahil edilip, yılmadan çalışılacağı bildirildi.
“Candık Canan Olmaya Geldik” projenin detayları ile ilgili konuşan İl Ocak Ülkü Ocakları Başkanı Emre Burak Tağ Ocak olarak şehrin geleceğine yön verebilmek, yetişen neslin nitelikli bireyler olarak yetişmesinde; düşünen, sorgulayan, araştıran bireyler olarak yarınlara söz söyleyebilmesi için çalışıldığını kaydetti. Tağ; “Türklük ve Müslümanlık şuuruyla yaşanabilmesi ve bu şuurun yaşatılabilmesi için Ocağımız Asenaları sorumlusu Havvana Gencer öncülüğünde ve üniversiteli ülkü neferi kardeşlerimizle yollara düştük. Kapısını çaldığımız her hanenin annelerine, nenelerine, teyzelerimize toplumsal hayatta sizlerinde bir yeri var diyerek onlara hanımlarımızın çalışmalarını yürütüğü dikiş-nakış kurslarına davet ettik. Evlerdeki ilköğretim öğrencisi olan yaşı küçük yüreği büyük geleceğimiz olan çocuklarımızıda üniversiteli ağabeyleri ve ablalarıyla ders çalışabilmeleri adına dersliklerimizde bir araya getiriyoruz. Aynı zamanda hanımlarımızdan gelen talep doğrultusunda da hafta sonları onlara Kur-an’ı Kerim dersleri başlatıyoruz.” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme