• Haberler
  • Genel
  • Öbür elbisemi giymezsem çatlarım – Kocatepe Gazetesi

Öbür elbisemi giymezsem çatlarım – Kocatepe Gazetesi

Bayram tatilinde Afyonkarahisar'ın beş yıldızlı termal otellerinden Korel Termal'de sahne alan Nükhet Duru, fırtına gibi estiği sahnede eski ve yeni şarkılarını seslendirdi Şarkılarının aralarında şakalı sohbetiyle konserine farklı bir hava katan pop müziğin güçlü sesi Duru, yaptığı şakalarla tatilcileri hem eğlendirdi hem de güldürdü. İzleyenlerin alkışlarla eşlik ettiği konserde en büyük alkışı ise memleketim şarkısı [&hellip]

Öbür elbisemi giymezsem çatlarım

Bayram tatilinde Afyonkarahisar’ın beş yıldızlı termal otellerinden Korel Termal’de sahne alan Nükhet Duru, fırtına gibi estiği sahnede eski ve yeni şarkılarını seslendirdi

Şarkılarının aralarında şakalı sohbetiyle konserine farklı bir hava katan pop müziğin güçlü sesi Duru, yaptığı şakalarla tatilcileri hem eğlendirdi hem de güldürdü. İzleyenlerin alkışlarla eşlik ettiği konserde en büyük alkışı ise memleketim şarkısı aldı.
Konserine bel bölgesinden işlemeli sarı straplez bir elbiseyle başlayan Nükhet Duru, ayaklarına kadar uzanan sarı elbisesiyle aynı renk yuvarlak küpelerle sadeliği tercih etmişti. Konserinin ikinci bölümünde elbisesini değiştiren Duru, “Bir şarkı daha söyleyip içeri gideceğim. Öbür fistanımı da giymezsem çatlarım. Bu kadar yol geldim, giymeden gitmem” diyerek kıyafet değiştirme nedenini açıkladı. İkinci bölüme leopar desenli derin göğüs dekolteli bir elbiseyle başlayan Duru’nun, elbisesiyle uyumlu yüksek topuklu sarı ayakkabıları bir süre sonra ayağını vurdu.
Ayakkabılarını orkestranın arkasında değiştiren Duru, “Bu yeni pabuçlarım ayağımı vurdu ama olsun siz yine de gördünüz” diyerek geceye başladığı siyah ayakkabılarını giydi. Davul eşliğinde dans şov yapan Duru, genç popçulara taş çıkarttığı gecede yaklaşık 2 saat sahnede kaldı. Konserin büyük bölümünü ellerindeki tabletlerle kaydeden minik tatilciler gecenin ilgi odağı oldu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme