• Haberler
  • Spor
  • Nuribey'den kritik galibiyet – Kocatepe Gazetesi

Nuribey'den kritik galibiyet – Kocatepe Gazetesi

1. Amatör Lig Play-Off Grubu'nda mücadele eden Nuribey Belediyespor grubun 3. maçında Bayatspor ile karşılaştı. Maça iki takımda karşılıklı ataklarla başlarken 37. dakikada Selçuk Emirgil Nuribey'in öne geçtiği golünü kaydetti. İlk yarının son atağında Bayatspor'dan Emre Çakır attığı golle 1-1 eşitliği sağladı. İlk yarıyı 1-1 eşitlikle tamamlandı. İkinci yarıda yine iki takım gol arayışlarına devam [&hellip]

1. Amatör Lig Play-Off Grubu’nda mücadele eden Nuribey Belediyespor grubun 3. maçında Bayatspor ile karşılaştı. Maça iki takımda karşılıklı ataklarla başlarken 37. dakikada Selçuk Emirgil Nuribey’in öne geçtiği golünü kaydetti. İlk yarının son atağında Bayatspor’dan Emre Çakır attığı golle 1-1 eşitliği sağladı. İlk yarıyı 1-1 eşitlikle tamamlandı. İkinci yarıda yine iki takım gol arayışlarına devam ederken Nuribey’den Oğuzhan Gökdemir 62. dakikada attığı golle takımının bir kez daha öne geçmesini sağladı. 2-1 devam eden maçta iki takımda gol bulmak için yüklense de kalan dakikalarda başka gol olmadı. Maçtan 2-1 galibiyet ile ayrılan Nuribey Belediyespor grupta puanını 6’ya çıkardı.
Ayrıca kaleci Emre Erkan’ın ve Sefa Akçiçek’in bu maçta takıma katkısı galibiyeti getirdi. Kaleci Erkan’ın yaptığı kurtarışlar, takımının 3 puanı almasına büyük katkı sundu. Takımının savunmasında yer alan çizgiden çıkardığı toplarda etkili olan Sefa Akçiçek, kendilerini desteklemek için tribünleri dolduran 400 kadar taraftara teşekkür etti. Galibiyeti taraftarına armağan eden başarılı savunma oyuncusu Akçiçek, gelecek maçlarda da taraftardan destek istedi.
Grupta lider Hocalar Belediyespor’un 9, ikinci sırada yer alan Karşıyakaspor’un 6 ve üçüncü sırada yer alan Nuribey Belediyespor’un 6 puanı mevcut.

Bakmadan Geçme