Nuribey deplasmanda kazandı

Ligde açık ara şampiyonluğa giden Nuribey Belediyespor, deplasmanda oynadığı Tatarlı Gençlikspor maçını 4-1 kazandı   1. Amatör Lig B Grubu'nda mücadele eden Nuribey Belediyespor, ligin 11. haftasında deplasmanda Tatarlı Gençlikspor'a konuk oldu. Sponsor yönünden sıkıntılı günler geçiren ve durumu çözerek Tatarlı maçına çıkan Nuribey Belediyespor, rakibini deplasmanda 4-1 mağlup etti. Maçtan sonra puanını 31'e çıkaran [&hellip]

Ligde açık ara şampiyonluğa giden Nuribey Belediyespor, deplasmanda oynadığı Tatarlı Gençlikspor maçını 4-1 kazandı

1. Amatör Lig B Grubu’nda mücadele eden Nuribey Belediyespor, ligin 11. haftasında deplasmanda Tatarlı Gençlikspor’a konuk oldu. Sponsor yönünden sıkıntılı günler geçiren ve durumu çözerek Tatarlı maçına çıkan Nuribey Belediyespor, rakibini deplasmanda 4-1 mağlup etti. Maçtan sonra puanını 31’e çıkaran Nuribey, en yakın rakibi Yaylabağıspor’a 7 puan fark atarak namağlup yoluna devam ediyor.
Nuribey Belediyespor’un maçtaki gollerini Mehmet Abrak (2), Kemal Temur atarken bir golü de Tatarlı Gençlikspor’dan Tunahan Göçer kendi kalesine attı. Tatarlı’nın kendi hanesine yazılan tek golünü ise Mehmet Şimşek kaydetti.

Bakmadan Geçme