Nuribey 5-0 kazandı – Kocatepe Gazetesi

2. Amatör Lig b Grubu'nda mücadele eden Nuribey Belediyespor ligin 3. haftasında Sinanpaşa Ayvalıspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya iki ekipte hızlı başladı. Karşılıklı ataklar şeklinde geçen maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.Maçın ikinci yarısında Nuribey Belediyespor, toplamda beş gol bulduğu maçı gol yemeden 5-0 tamamlandı. Nuribey'in gollerini 65. dakikada Halil Dadak, 70. dakikada penaltıdan [&hellip]

2. Amatör Lig b Grubu’nda mücadele eden Nuribey Belediyespor ligin 3. haftasında Sinanpaşa Ayvalıspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya iki ekipte hızlı başladı. Karşılıklı ataklar şeklinde geçen maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.
Maçın ikinci yarısında Nuribey Belediyespor, toplamda beş gol bulduğu maçı gol yemeden 5-0 tamamlandı. Nuribey’in gollerini 65. dakikada Halil Dadak, 70. dakikada penaltıdan ve 80. dakikadan Selçuk Emirgil, 75. dakikada Talip Cin, 86. dakikada da Muhammed Buğdaylı kaydetti. Nuribey Belediyespor kazandığı maçtan sonra puanını 7’ye çıkardı. Haftayı puansız kapatan Ayvalıspor ise 3 puanda kaldı. Maçtan sonra Sinanpaşa Ayvalıspor yöneticileri ve oyuncuları hakemin maçta verdiği yanlış kararlara tepki gösterdi.

Bakmadan Geçme