• Haberler
  • Gündem
  • 'Nüfusu artan İscehisar'ın standartları da yükselecek'

'Nüfusu artan İscehisar'ın standartları da yükselecek'

İlk ziyaretini İscehisar Organize Sanayi Müdürlüğüne yapan Özkaya burada işadamları ve OSB Müdürü Muhammet Bacaksız'dan, OSB içerisinde yapımı devam eden mermer tasarım Merkezi hakkında bilgiler aldı. Yapımı devam eden Ankara-Afyon yolu üzerinde bulunan Yeni İscehisar Devlet Hastanesi inşaatı Hakkında Devlet Hastanesi başhekimi Ahmet İlker Çınar'dan bilgiler alan Özkaya eksikliklerin bir an evvel giderilmesi için talimatlar [&hellip]

İlk ziyaretini İscehisar Organize Sanayi Müdürlüğüne yapan Özkaya burada işadamları ve OSB Müdürü Muhammet Bacaksız’dan, OSB içerisinde yapımı devam eden mermer tasarım Merkezi hakkında bilgiler aldı. Yapımı devam eden Ankara-Afyon yolu üzerinde bulunan Yeni İscehisar Devlet Hastanesi inşaatı Hakkında Devlet Hastanesi başhekimi Ahmet İlker Çınar’dan bilgiler alan Özkaya eksikliklerin bir an evvel giderilmesi için talimatlar verdi.
Yeni yapılan spor salonunda da incelemelerde bulunan Milletvekili Ali Özkaya,sonrasında Toki Konutları yanında Yapımı Karamehmet Firması tarafından üstlenilen ilkokul inşaatını gezdi. Milletvekili Ali Özkaya İş adamı Remzi Özcan’dan okul inşaatı hakkında bilgiler aldı.
Fatih Mahallesinde süren anaokul inşaatını gezerek AK Parti Hükümetinin İscehisar’a yaptığı yatırımları değerlendiren Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya İscehisar’a hükümet olarak her zaman önem verdiklerini belirterek,“Önceki dönemde başladığımız yatırımları,Kaymakamımız Mehmet Miraç Topaloğlu,İlçe Başkanımız Metin Balaban,önceki Başkanımız Mustafa Çibik il genel Meclis üyemiz Murat Dikmen ile gezdik yatırımları gördük. Hamd olsun ki atılan temeller yürüyor. Bütün hizmetler adım adım gerçekleşiyor.”diyerek en önemli hizmet olan Hastanenin son noktaya geldiğini ve yıl sonu itibari ile faaliyete geçeceğini söyledi. Özkaya, “İscehisar’daki Okullarımız, Anaokullarımız, spor salonlarımız, mermer Tasarım Merkezimiz ile kalite artarak devam edecek. Bütün dünyada adı ile sanı ile bilinen İscehisar mermer tasarımı ile de hep beraber gerçekleşecektir. İscehisar Afyon’un İlçe Merkezi olarak nüfusu artan iki ilçesinden birisi. Buradaki sanayi üretimi daha da artacaktır. Hayat standartları oluşacak ve sağlıklı bir çevre oluşacaktır.” dedi.

Bakmadan Geçme