• Haberler
  • Genel
  • Nüfus Müdürlüğü Cumartesi Günü Sınav İçin Açık Olacak

Nüfus Müdürlüğü Cumartesi Günü Sınav İçin Açık Olacak

9 Mart Cumartesi günü yapılacak olan 2024 Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavına (2024-DİB-MBSTS) nedeniyle Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü 11.30-14.30 saatleri arasında açık olacak.

9 Mart Cumartesi günü 2024 Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı (2024-DİB-MBSTS) gerçekleştirilecek.

Afyonkarahisar İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “2024-DİB-MBSTS’ye katılacak adaylardan, Nüfus Cüzdanını veya T.C. Kimlik Kartını kaybeden ve yeniden çıkarmak isteyen adayların işlemleri 9 Mart Cumartesi günü yapılabilecek. Adaylar Nüfus Müdürlüklerine başvurarak “Sınav Giriş Belgesi” ile bir adet fotoğrafını yanında getirenlere yeni kart düzenleninceye kadar geçerli fotoğraflı, imzalı- mühürlü/barkodlu-karekodlu “Geçici Kimlik Belgesi” düzenlenebilecek. MERNİS Nüfus bilgilerinde sorun olan adayların bilgi güncelleme işlemlerinin yapılabilmesi için 9 Mart 2024 Cumartesi günü 11.30-14.30 saatleri arasında Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü açık bulundurulacak.”

Bakmadan Geçme