• Haberler
  • Genel
  • Norveçliler kar keyfini Oruçoğlu Termal’de yaşadılar

Norveçliler kar keyfini Oruçoğlu Termal’de yaşadılar

20. yaşını kutlayan Oruçoğlu Thermal Otel’de yurt dışı tanıtımları meyvesini vermeye devam ediyor Önceki yıllarda da oteli sürekli hem tedavi hem de tatil amaçlı ziyaret eden Norveçli gruplara bir yenisi daha eklendi. 4 gündür otelde konaklama yapan misafirler yağan kara rağmen açık termal yüzme havuzunda suyun ve havuzun keyfini çıkardılar. SPA & Wellness Merkezi'nde çamur [&hellip]

Norveçliler kar keyfini Oruçoğlu Termal'de yaşadılar

20. yaşını kutlayan Oruçoğlu Thermal Otel’de yurt dışı tanıtımları meyvesini vermeye devam ediyor

Önceki yıllarda da oteli sürekli hem tedavi hem de tatil amaçlı ziyaret eden Norveçli gruplara bir yenisi daha eklendi. 4 gündür otelde konaklama yapan misafirler yağan kara rağmen açık termal yüzme havuzunda suyun ve havuzun keyfini çıkardılar. SPA & Wellness Merkezi’nde çamur banyoları, masajlar, cilt bakımları gibi uygulamarı alan grup üyeleri ayrıca şehir merkezinde de tarihi mekanlara geziler düzenlediler.
“Türk hamamları
büyük ilgi görüyor
Konaklama süresince kendini yeniden doğmuş gibi hissettiğini söyleyen Norveçli misafir Randi S. Hoyas bu tarz tatil planlarını daha çok sıklaştıracağını belirtirken grup rehberi Abdülbaki Deniz ise; “Norveçliler özellikle termal suyu çok seviyorlar. Oruçoğlu da suyu heryerde kullanmalarına imkan veriyor. Özellikle Türk hamamları ve açık termal havuzlara ilgileri çok fazla. Türkiye’de bu tür tesislerin tanıtımı için daha çok emek harcanması gerekiyor. Oruçoğlu Thermal’e bu olanakları bizlere sağladığı için ayrıca teşekkür ediyo-ruz.” dedi.
“Tanıtım çalışmalarının sonuçlarını aldık”
Oruçoğlu Thermal Resort Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı Yunus Gürkan ise; “Yurt içinde ve yurt dışında yaptığımız tanıtım çalışmalarımızın sonuçlarını bu kadar kısa vadede almamızın yanı sıra termal suyumuzu ve ilimizi tanıtmaktan oldukça memnunuz. Misafirlerimiz hem otelimizde tedavilerini alıp termal suyumuzun keyfini çıkarabiliyorlar; hem de şehir merkezine yaptıkları ta-rihi gezilerle Afyonkarahisar’ı yakından tanıma fırsatı bulabiliyorlar.” şeklinde konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme