• Haberler
  • Genel
  • Nimetleri kardeşçe paylaşalım – Kocatepe Gazetesi

Nimetleri kardeşçe paylaşalım – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, nimetlerin kardeşçe paylaşılması gerektiğini belirtti Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Güvenevler Mahallesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Osmangazi EDAŞ İl Müdürü Mehmet Ekici, işadamları Melih Yurter, Mehmet Çiftçi ve Şükrü Genelioğlu,Denge Gazetesinin Sahibi Dinçay Doğar, Güvenevler mahallesi ihtiyar heyeti üyeleri hazır bulundular.Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, 'Afyonkarahisar halkı gerçekten cömert, yedirmeyi ve [&hellip]

Nimetleri kardeşçe paylaşalım

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, nimetlerin kardeşçe paylaşılması gerektiğini belirtti

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Güvenevler Mahallesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Osmangazi EDAŞ İl Müdürü Mehmet Ekici, işadamları Melih Yurter, Mehmet Çiftçi ve Şükrü Genelioğlu,Denge Gazetesinin Sahibi Dinçay Doğar, Güvenevler mahallesi ihtiyar heyeti üyeleri hazır bulundular.
Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, “Afyonkarahisar halkı gerçekten cömert, yedirmeyi ve yemeyi seviyor yani burada bunu gördük ibadetimizi, sohbetimizi yaptık ve bu durumdan çok mutlu oldum. Hayır hasenat sahiplerinin yaptıkları hayırları görmüş olduk, bilgi sahibi olduk, mahallemizi ziyaret etmiş olduk, muhtarımızla bir araya gelmiş olduk. Bizim için güzel bir beraberlik, güzel bir misafirlik oldu . Her ne kadar Vali olsak da sofralarına misafir olduk arkadaşlara. Dizimizi kırdık yer sofrasında yemek yedik. Çok güzel ve çok sıcak, samimi bir ortamdı. Çok mutlu oldum, katkıda bulunanlara teşekkür ediyorum. Bütün vatandaşlarımıza bu kültürlerini geleneklerini devam ettirmelerini, geçmişinden ecdadından kopmamalarını sofralarını dua ile açıp dua ile kapatmalarını ve fakiri, fukarayı garibanı da gözetmelerini tavsiye ediyorum. Burada böyle bir birlikteliğe, böyle bir hayır ve hasenata şahit olduk ve çok mutlu oldum. Herkesi hayır ve hasenatta yarışmaya davet ediyorum. Çünkü bu alemde mahkeme nasıl kadıya mülk değilse, bu alemde kimseye mülk değildir. Kalıcı alem, ahretimiz, öbür dünyamız ahretimize sahip çıkabilmemiz için bu dünyada insanlara sahip çıkmamız lazım. İnsanlara el vermemiz lazım, elinden tutmamız lazım. Çünkü her şeyin sahibi Cenab-ı Allah diyorsak, her şeyi var eden Cenabı Allah diyorsak, Cenabı Allah’ın bize verdiği nimetleri toplumla kardeşçe bize uygun bir şekilde paylaşmamız lazım” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme