Nil Karaibrahimgil Çocuğu Var Mı?

1976 yılında Ankara'da doğan Nil Karaibrahimgil kimdir? Nil Karaibrahimgil çocuğu var mı? Sorularının yanıtı haberimizde…

Bir çok markaya rekalm müziği yapan ünlü şarkıcı ve söz yazarı Nil Karaibrahimgil’in özel hayatı araştırılmaya başlandı. Peki, Nil Karaibrahimgil çocuğu var mı? Detayları haberimizde…

NİL KARAİBRAHİMGİL KİMDİR?

1976 yılında Ankara’da doğan Nil karaibrahimgil’in babası Suavi Karaibrahimgil’dir. Karaibrahimgil 12 yaşında “I see clouds rain is coming…” isimli bestesini yaptı. Karaibrahimgil ortaokul yıllarında caz gitarı çalmaya başlamıdıktan daha sonra boş zamanlarında Serdar Erener’in de çalıştığı reklam ajasında karaibrahimgil’de metin yazarı olarak çalışmıştır. Üniversite eğitimi de Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun olarak bitirdikten sonra tekrar reklam sektöründe çalışmaya başlamış ve Oscar ödülü olarak geçen Kristal Elma Ödülüne almaya hak kazanan isim olmuştur. Ayrıca Nil Karaibrahimgil bir çok reklam sektöründe tanınmış markalara reklam müzikleri yapmıştır. Fakat Nil Karaibrahimgil’in asıl yapmış olduğu Hazır Kart reklamı ününe ün katmış ve bu reklam Özgür kız olarak şöhreti yakalamıştır. Ünlü Şarkıcılar arasında yer alan Tarkan’da, Karaibrahimgil’in reklamlarda eşlik etmiştir. İlk albümünü Ozan Çolakoğlu ile 2002 yılında çıkaran Karaibrahimgil, daha sonra “XL”, “Rüzgar”, “Kek” parçaları ile de müzik alanında insanların dikkatini çekmeyi başarmıştır. Karaibrahimgil’in 2. Albümü NİL FM adlı radyoda yayınlanarak şarkı söz ve müzikleri de karaibramgil’e aittir.  Nil FM’de Hit olan şarkıları arasında ‘’Gitme Yoksa’’ adlı parça yer almıştır. 2006  yılında piyasaya sürdüğü ‘’Tek Taşımı Kendim Aldım’’ adlı şarkısı sosyal medyada kadınların nasıl elde edebileceği konusunda tartışma konusu olmalıdır. 2007 yılında MTV Avrupa Müzik Ödülleri adlı programda en iyi türk sanatçı olarak aday olan isim oldu.  Şarkıcı ve söz yazarı olan Karaibrahimgil Hürriyet gazetesinde de köşe yazarlığı yapmıştır.  Birçok reklamda yer alan Karaibrahimgil Penti Çorap reklamında da rol almıştır. Ünlü şarkıcı ve söz yazarı Karaibrahimgil ‘’Yalan Dünya’’ adlı dizinin de jenerik müziğini yapan isim olurken dizide de konuk oyuncu olarak rol almıştır.

Karaibrahimgil’in 2009 yılında piyasaya sürdüğü ‘’Nil Kıyısında’’ adlı albümü Türkiye de müzik listelerini girmiş ve 6 hafta boyunca birinci sırada yerini almış olan albümü balkan ülkelerinde de oldukça popüler bir hale gelmiş Balkanika TV’de yayımlanmıştır.

Haber

NİL KARAİBRAHİMGİL ÇOCUĞU VAR MI?

Ünlü şarkıcı Sertab Erener’in Kardeşi, Serdar Erener ile 21 ocak 2010 yılında nikah masasına oturan Nil Karaibrahimgil çiftinin evliliklerinden Aziz Arif  adında bir erkek evlatları vardır.

Bakmadan Geçme