• Haberler
  • Spor
  • NİKO'lular yine namağlup – Kocatepe Gazetesi

NİKO'lular yine namağlup – Kocatepe Gazetesi

Uşak’ta yapılan Okul Sporları Küçük Erkekler Futbol Grupları’na katılan NİKO’lular grupları namağlup olarak tamamladı. Son maçında rakibi Kocaeli temsilcisiyle berabere kalan NİKO’lular grubu ikinci olarak tamamladı.ilk maçında Aydın Gazipaşa Ortaokulu karşılaşan  NİKO’lular 0-0 berabere kaldığı maçı penaltılarla 3-2 kazandı. İkinci maçında Bilecik temsilcisi Yavuz Sultan Selim Ortaokulu’yla karşılaşan NİKO’lular bu maçın da normal süresinde 0-0’la [&hellip]

Uşak’ta yapılan Okul Sporları Küçük Erkekler Futbol Grupları’na katılan NİKO’lular grupları namağlup olarak tamamladı. Son maçında rakibi Kocaeli temsilcisiyle berabere kalan NİKO’lular grubu ikinci olarak tamamladı.
ilk maçında Aydın Gazipaşa Ortaokulu karşılaşan  NİKO’lular 0-0 berabere kaldığı maçı penaltılarla 3-2 kazandı. İkinci maçında Bilecik temsilcisi Yavuz Sultan Selim Ortaokulu’yla karşılaşan NİKO’lular bu maçın da normal süresinde 0-0’la berabere kalırken penaltılarda maçı 2-1 kazandı. Son maçında Kocaeli İGSAŞ Ortaokulu ile 1-1 berabere kalan NİKO’lular normal sütresi beraberliklerle biten maçlardan elde ettiği 3 puanla grubu ikinci olarak tamamladı. Maçların ardından değerlendirme yapan NİKO Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Uğuş, “Turnuvanın tek namağlup takımı biz olduk. Önde olduğumuz maçı yediğimiz golle berabere tamamladık. NİKO’nun yaşları küçük, yürekleri kocaman çocuklarına selam olsun. Bu heyecan başka bir heyecan yaşatanlara sonsuz teşekkür ediyorum” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme