• Haberler
  • Spor
  • NİKO'lular futsalda ikinci oldu – Kocatepe Gazetesi

NİKO'lular futsalda ikinci oldu – Kocatepe Gazetesi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği Okul Sporları Küçük Erkekler Futsal müsabakaları tamamlandı. Oynanan final maçında Neriman İbrahim Küçükkurt Ortaokulu ile Özel Boğaziçi Koleji karşı karşıya geldi. Maçın başından sonuna kadar top kontrolünü elinde bulunduran NİKO'lular 3-2'lik skorla final maçını kaybederek ikinci olurken final maçını kazanan Boğaziçi Koleji şampiyon oldu.Aynı turnuvanın yarı final maçlarında [&hellip]

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği Okul Sporları Küçük Erkekler Futsal müsabakaları tamamlandı. Oynanan final maçında Neriman İbrahim Küçükkurt Ortaokulu ile Özel Boğaziçi Koleji karşı karşıya geldi. Maçın başından sonuna kadar top kontrolünü elinde bulunduran NİKO’lular 3-2’lik skorla final maçını kaybederek ikinci olurken final maçını kazanan Boğaziçi Koleji şampiyon oldu.
Aynı turnuvanın yarı final maçlarında mağlup olan Hacı Ahmet Özsoy Ortaokulu ile Osman Atilla Ortaokulu üçüncülük karşılaşmasına çıktı. Bu maçı kazanan Hacı Ahmet Özsoy Ortaokulu üçüncü olurken mağlup olan Osman Atilla Ortaokulu ise dördüncü olmaya hak kazandı.
NİKO’NUN BAŞARI GRAFİĞİ ÇOK YÜKSEK
4 grupta başlayan Küçük Erkekler Futsal Turnuvası’nda D Grubu’nda mücadele eden NİKO grubu namağlup olarak tamamladı. Bir üst tur olan çeyrek final grubuna terfi eden NİKO’lular bu grupta da Taşoluk Fatih Ortaokulu’nu, Ekrem Yavuz Ortaokulu’nu ve Hacı Ahmet Özsoy Ortaokulu’nu mağlup etti. NİKO’lular yarı final maçında Osman Atilla Ortaokulu’nu 4-3’lük skorla mağlup etti. Finale namağlup gelen Mustafa Uğuş’un öğrencileri final maçını kaybederken turnuvayı ikinci tamamladı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme