• Haberler
  • Spor
  • NİKO'lular çeyrek finalde – Kocatepe Gazetesi

NİKO'lular çeyrek finalde – Kocatepe Gazetesi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği Okul Sporları Küçük Erkekler Futbol Turnuvası'nda yer alan Neriman İbrahim Küçükkurt Ortaokulu (NİKO) kaldığı yerden devam ediyor. D Grubu'nda yer alan NİKO, Susuz Ortaokulu, Oruçoğlu İlköğretim Kurumu ve 75. Yıl Ortaokulu'nun bulunduğu grupta 6 puan alarak Çeyrek Finali garantiledi. Çeyrek Final'de Dinar grubundan gelecek rakiple karşılaşacak olan NİKO'lular [&hellip]

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği Okul Sporları Küçük Erkekler Futbol Turnuvası’nda yer alan Neriman İbrahim Küçükkurt Ortaokulu (NİKO) kaldığı yerden devam ediyor. D Grubu’nda yer alan NİKO, Susuz Ortaokulu, Oruçoğlu İlköğretim Kurumu ve 75. Yıl Ortaokulu’nun bulunduğu grupta 6 puan alarak Çeyrek Finali garantiledi. Çeyrek Final’de Dinar grubundan gelecek rakiple karşılaşacak olan NİKO’lular Çeyrek Finali kazanırsa yarı finale yükselecek.
NİKO’lular ilk maçında Susuz Ortaokulu’nu 9-0’lık skorla mağlup ederken ikinci maçında da Oruçoğlu İlköğretim Kurumu’nu 1-0’lık skorla geçti. Grubun son maçında 75. Yıl Ortaokulu’na 1-0’lık skorla mağlup olan NİKO’lular aldığı sonuçlarla çeyrek finali garantiledi. Takıma sponsor olan Chicky’e teşekkür eden öğrenciler ve öğretmenler verdikleri desteklerden dolayı Levent Başaran’a ve Chicky’e teşekkür etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme