NİKO'lu basketbolcular farklı kazandı

Okul Sporları Küçük Erkekler Basketbol Turnuvası'nda mücadele eden Neriman İbrahim Küçükkurt Ortaokulu, rakibi Yunus Emre Ortaokulu'nu farkı mağlup etti Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği Okul Spor Küçük Erkekler Basketbol müsabakaları devam ediyor. Müsabakalarda mücadele eden ve favori takımlar arasında yer alan Neriman İbrahim Küçükkurt Ortaokulu, oynadığı maçta Yunus [&hellip]

Okul Sporları Küçük Erkekler Basketbol Turnuvası’nda mücadele eden Neriman İbrahim Küçükkurt Ortaokulu, rakibi Yunus Emre Ortaokulu’nu farkı mağlup etti

Haber

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Okul Spor Küçük Erkekler Basketbol müsabakaları devam ediyor. Müsabakalarda mücadele eden ve favori takımlar arasında yer alan Neriman İbrahim Küçükkurt Ortaokulu, oynadığı maçta Yunus Emre Ortaokulu’nu 59-9 mağlup etti.
ŞEMSETTİN YAVUZOĞLU’NA KARŞI ZORLANDI
Küçük Erkekler Grubu’nda yapılan turnuvanın diğer maçında ise Şemsettin Karahisari Ortaokulu ile Özel Yavuzoğlu Koleji karşı karşıya geldi. Karşılaşma baştan sona çekişmeli geçti. Maçın sonunda 7 sayı farkla 56-49 Şemsettin kazandı.
AFYON LİMİT 30 FARKLA KAZANDI
Genç Erkekler A Kategorisi’nde mücadele eden Afyon Limit Koleji ile Cumhuriyet Lisesi karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın başından sonuna kadar üstün oynayan Afyon Limit, 57-27 kazandı.
KAZANAN KAMİL MİRAS OLDU
Genç Erkekler A Kategorisi’nde mücadele eden Kamil Miras Anadolu Lisesi ile TED Koleji karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya iyi başlayan ve farkı oluşturan Kamil Miras, maçın sonuna kadar maçı üstün götürdü. Kamil Miras Anadolu Lisesi TED Koleji’ni 68-34 mağlup etti.

Bakmadan Geçme