Nike Halı Saha’da başvurular bitti

Türkiye Futbol Federasyonu ve NİKE işbirliği ile Türkiye genelinde düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası için son başvurular dün yapıldı. Turnuva için 72 takım başvuruda bulundu. NİKE Halı Saha Futbol Turnuvası için başvurular dün saat 16.00’da sona erdi. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’ndan yapılan açıklamada dün saat 16.00’ya kadar olan başvuru süresi sonunda 72 takımın katılmak için [&hellip]

Nike Halı Saha'da başvurular bitti

Türkiye Futbol Federasyonu ve NİKE işbirliği ile Türkiye genelinde düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası için son başvurular dün yapıldı. Turnuva için 72 takım başvuruda bulundu.

NİKE Halı Saha Futbol Turnuvası için başvurular dün saat 16.00’da sona erdi. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’ndan yapılan açıklamada dün saat 16.00’ya kadar olan başvuru süresi sonunda 72 takımın katılmak için başvurduğu belirtildi. Federasyon ve NİKE tarafından Afyonkarahisar bölgesine 72 takımın katılacağı planlanmış ancak son başvuru tarihi olan 19 Mart’ta 52 takımın turnuva için başvurduğu belirtilmişti. Bu nedenle başvuru tarihne bir hafta daha eklenmişti. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda alınan bilgilerce bir haftalık bir süre eklentisi sonunda Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın da destekleriyle 72 takıma ulaşıldığı öğrenildi. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı dün konuyla ilgili olarak şöyle bir açıklama yaptı; ” Turnuva için başvuru süresi bugün (dün) itibariyle sona erdi. Süre sona ererken sponsor olarak Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban parasal destek çıktı. Ve takım sayımız 72’yi buldu. Bize bu konuda destelerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’a ve turnuvaya katılan takımlarımıza özverilerinden dolayı teşekkür ederiz. Turnuvanın altından başarılı bir şekilde kalkacağız. Müsabakalar bitiminde katılan takımlara sürpriz hediyeler verilecek. Daha önceden planlanmış olan 72 takım sayısına ulaştığımız için ayrıca çok mutluyuz. Artık sıra geldi turnuvaya. Turnuvada tüm takımlarımıza başarılar dileriz. ”

Bakmadan Geçme