Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Nıke Halı Saha Turnuvası sona erdi

Nıke Halı Saha Turnuvası sona erdi
Nıke Halı Saha Turnuvası sona erdi

Türkiye Futbol Federasyonu ve Nıke Spor Firması işbirliğiyleTürkiye geneli düzenlenen Nıke Halı Saha Ligi’nin Afyonkarahisar Turnuvası Pazar akşamı final maçlarıyla sona erdi

Gençlerde Salar
Belediyespor şampiyon oldu
Türkiye Futbol Federasyonu ve Nıke Spor Firması işbirliğiyle Türkiye geneli düzenlenen Nıke Halı Saha Ligi’nin Afyonkarahisar Turnuvası Pazar akşamı oynanan final maçlarıyla son buldu. Büyükler ve gençler kategorisinde oynanan final maçlarında kazanan taraf gençlerde Salarspor, büyüklerde ise Oğuz İddaa oldu. Gençlerde tüm rakiplerini yenerek finale çıkan iki ekip Salarspor ile Eşrefpaşa karşı karşıya geldi. Maçı Salarspor 2-1 kazanarak 2010-2011 Afyonkarahisar Nıke Halı Saha Ligi Afyonkarahisar Gençler kategorisi şampiyonu oldu. Yarı finalde de Afyon Unıted takımını 3-0’la geçen Salarspor, Mahmut Köyü Fişekleri’ni 3-2 yenerek finale yükselen Eşrefpaşa ile finalde karşı karşıya geldi. Salarspor, finali de 2-1 kazandı ve gençler kategorisinde Afyonkarahisar’ı Bölge Şampiyonası’nda temsil etmeye hak kazandı.

Oğuz İddaa, Bomba’yı geçti

Nike Halı Saha turnuvası Büyükler kategorisinde ise Besyo Cıty ile Oğuz İddaa finalde karşı karşıya geldiler. Maçı kazanan taraf 3-1’lik skorla Oğuz İddaa oldu. Bu sonuçla Oğuz İddaa Nıke Halı Saha Afyonkarahisar Turnuvası Büyükler Kategorisi Şampiyonu oldu. Oğuz İddaa, yarı finalde Saatli Bomba ile karşı karşıya geldi. Rakibini farklı yenen Oğuz İddaa, finale yükseldi. Besyo Cıty ise yarı finalde Galaxy ile mücadele etti. Bu maçı da Besyo Cıty, 7-6 kazandı ve finale adını yazdırdı. Finalin sahibi ise Oğuz İddaa oldu.