Nıke Halı Saha Turnuvası başladı

Türkiye Futbol Federasyonu ve NIKE Spor Firması işbirliği ile Türkiye genelinde düzenlenen Nike Halı Saha Futbol Ligi Afyonkarahisar ayağı Cumartesi günü başladı. Nıke Halı Saha Futbol Ligi başladı. Cumartesi günü Fatih Sultan Mehmet Halı Saha Tesisleri’nde açılışı yapılan turnuvaya Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Yetkilileri, Gençlik Spor İl Müdürü Zeki Kuş ve TÜFAD Afyonkarahisar Şube [&hellip]

Nıke Halı Saha Turnuvası başladı

Türkiye Futbol Federasyonu ve NIKE Spor Firması işbirliği ile Türkiye genelinde düzenlenen Nike Halı Saha Futbol Ligi Afyonkarahisar ayağı Cumartesi günü başladı.

Nıke Halı Saha Futbol Ligi başladı. Cumartesi günü Fatih Sultan Mehmet Halı Saha Tesisleri’nde açılışı yapılan turnuvaya Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Yetkilileri, Gençlik Spor İl Müdürü Zeki Kuş ve TÜFAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Agah Bıyıkoğlu katıldı. Açılışta ekipler toplu fotoğraf çektirdiler. Turnuvada ilk maç Salar Gençlik ve Mahmut Köy Gençlik ekipleri arasında oynandı. 8.30’da başlayan maçın hemen arkasından Sülünspor ve Şerifoğlu ekipleri sahada yerlerini aldılar. Sadece hafta sonları yapılacak müsabakaların çekişmeli geçmesi bekleniyor. Büyükler ve küçükler kategorilerinde yapılan maçlarda 72 takım mücadele ediyor.

Bakmadan Geçme