NIKE Halı Saha Ligi son buldu

NIKE Halı Saha Futbol Turnuvası dün oynanan final maçlarıyla sona erdi Nıke Halı Saha Ligi'nde 1. Eleme müsabakalarının ardından 8-9 Mayıs 2010 tarihlerinde 2. Eleme, Yarı Final ve Final karşılaşmalarını gerçekleştirildi. Nike Halı Saha Ligi’nde her iki ka-tegoride de saha şampiyonları belirlendi. Afyonkarahisar'da yapılan Nıke Halı saha Ligi'nde iki kategoride yapılan maçlarda birinciler belli oldu. [&hellip]

NIKE Halı Saha Futbol Turnuvası dün oynanan final maçlarıyla sona erdi

Nıke Halı Saha Ligi’nde 1. Eleme müsabakalarının ardından 8-9 Mayıs 2010 tarihlerinde 2. Eleme, Yarı Final ve Final karşılaşmalarını gerçekleştirildi. Nike Halı Saha Ligi’nde her iki ka-tegoride de saha şampiyonları belirlendi. Afyonkarahisar’da yapılan Nıke Halı saha Ligi’nde iki kategoride yapılan maçlarda birinciler belli oldu. Gençler Kategorisinde finalde Endüstri Meslek Lisesi ile Gamze Döner ekipleri karşı karşıya geldiler. Rakibini 2-0 yenen EML, Gençler’de Denizli’de yapılacak bölge şampiyonasında Afyonkarahisar’ı temsil etmeye hak kazandı. Büyükler de ise TÜFAD2 ile Çorcaspor takımları kozlarını paylaştılar. Rakibini 4-0’le geçen TÜFAD 2 Büyüklerde şampiyon oldu.
Büyüklerde TÜFAD rahat kazandı
Nıke Halı Saha Turnuvası Büyükler kategorisinde Çorcaspor ve TÜFAD 2 takımları finalde karşı karşıya geldiler. Maçta baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan TÜFAD, Ahmet Aydın (2), Murat ve Muaz’ın golleriyle sahadan 4-0 galip ayrıldı.
Gençlerin şampiyonu EML
Nıke Halı Saha Ligi’nde Gençler Kategorisinde yapılan maçlar sonucunda EML ve Gamze Döner ekipleri finale yükselmeyi başardılar. Kıran kırana geçen maçta EML, rakibine oranla daha iyi bir oyun ortaya koydu ve maçı 2-0 kazandı. Afyonkarahisar NIKE Halı Saha Turnuvası Gençler Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan Endüstri Meslek Lisesi, Denizli’de yapılacak bölge şampiyonasında Afyonkarahisar’ı temsil etmeye hak kandılar.

Bakmadan Geçme