NIKE bu hafta sonu başlayacak

Türkiye Futbol Federasyonu ve NIKE Spor Ürünleri firması işbirliğiyle düzenlenen Nıke Halı Saha Futbol Turnuvası’nın Afyonkarahisar müsabakaları hafta sonu başlayacak Türkiye Futbol Federasyonu ve NIKE işbirliğiyle Türkiye genelinde illerde düzenlenen Nıke Halı Saha Futbol Turnuvası’nın başlamasına artık çok az bir zaman kaldı. Afyonkarahisar’da da 32 büyükler 32 gençler olmak üzere 64 takımlık kontenjanın dolduğu bildirildi. [&hellip]

NIKE bu hafta sonu başlayacak

Türkiye Futbol Federasyonu ve NIKE Spor Ürünleri firması işbirliğiyle düzenlenen Nıke Halı Saha Futbol Turnuvası’nın Afyonkarahisar müsabakaları hafta sonu başlayacak

Türkiye Futbol Federasyonu ve NIKE işbirliğiyle Türkiye genelinde illerde düzenlenen Nıke Halı Saha Futbol Turnuvası’nın başlamasına artık çok az bir zaman kaldı. Afyonkarahisar’da da 32 büyükler 32 gençler olmak üzere 64 takımlık kontenjanın dolduğu bildirildi. Geçen hafta içerisinde 32 takımlık büyükler kategorisi tamamlanmış ve gençler kategorisinde de bir kaç takım kalmıştı. Herkes İçin Futbol (HİF) İl Temsilcisi Yusuf Savaş Elçi, NIKE Halı Saha Futbol Turnuvası’na Afyonkarahisar için ayrılan 64 takımın dolduğunu bildirdi. Elçi; “Geçen hafta içerisinde büyükler tamamlanmıştı. Şimdi de gençler kategorisi tamamlandı. Afyonkarahisar olarak 64 takımlık kontenjanı doldurmayı başardık. İnşallah turnuvayı da alnımızın akıyla tamamlayacağız” dedi. Elçi, ayrıca hafta içerisinde takım listelerinin federasyona gönderileceğini belirterek “Turnuva fikstürünü biz değil Futbol Federasyonu belirleyecek. Hafta içerisinde fikstür belli olur diye düşünüyorum. Gelecek hafta sonu da maçları başlatacağız” diye konuştu.
Bölge Şampiyonası Afyonkarahisar’da olabilir
Geçen yıl Denizli’de yapılan Nıke Halı Saha Turnuvası Bölge Şampiyonası’nın bu yıl Afyonkarahisar’a verilme olasılığının yüksek olduğu öğrenildi. Geçen yıl ki Bölge Şampiyonası’na ev sahipliği yapan Denizli’nin sahalarının beğenilmediği bu nedenle Bölge maçlarının başka ile verileceği belirtildi. Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Orhan Küçüksağrıcı’nın yoğun çalışmaları neticesinde Bölge Şampiyonası’na Afyonkarahisar’ın ev sahipliği etmesine kesin gözüyle bakılıyor.
Her takım en az üç maç yapacak
Nıke Halı Saha Turnuvası’nda ilk maçların gelecek hafta sonu oynannması beklenirken fikstürün federasyon tarafından yapılacağı belirtildi. Turnuvaya katılan takımlara teşekkür eden HİF İl Temsilcisi Yusuf Savaş Elçi ise müsabakaların her iki kategoride 8’er grupda oynanacağını belirtti. Her grupta 4 takımın bulunacağını ifade eden Elçi, her takımın gruplarda en az üç maç yapacağını grup maçlarından sonra kalan 8’er takımın elemeli müsabakalara çıkacağını ifade etti.

Bakmadan Geçme