• Haberler
  • Genel
  • Nijeryalı konuklardan selam var – Kocatepe Gazetesi

Nijeryalı konuklardan selam var – Kocatepe Gazetesi

Dün yapılan Basketbol Şölenine Zafer Koleji’nin misafirleri Nijeryalı çocuklarda katıldı. Nijeryalı minik misafirler, ‘Merhaba arkadaşlar’ diyerek salonu dolduran öğrencilere selam yolladılar. Zafer Koleji’nin misafiri olarak Afyonkarahisar’a gelen Nijerya’da ki Türk Okulu öğrencileri, dün yapılan Geleceğin Polisleri Basketbol Şöleni’ne katıldılar. Salona gelip zafer Koleji’nin tişörtünü giyen Nijeryalı öğrenciler, daha sonra salonun ortasına kadar gelip teker teker [&hellip]

Nijeryalı konuklardan selam var

Dün yapılan Basketbol Şölenine Zafer Koleji’nin misafirleri Nijeryalı çocuklarda katıldı. Nijeryalı minik misafirler, ‘Merhaba arkadaşlar’ diyerek salonu dolduran öğrencilere selam yolladılar.

Zafer Koleji’nin misafiri olarak Afyonkarahisar’a gelen Nijerya’da ki Türk Okulu öğrencileri, dün yapılan Geleceğin Polisleri Basketbol Şöleni’ne katıldılar. Salona gelip zafer Koleji’nin tişörtünü giyen Nijeryalı öğrenciler, daha sonra salonun ortasına kadar gelip teker teker mikrofonu alıp ‘Merhaba arkadaşlar’ dediler. Daha sonra da basketbol topuyla turnike yapmaya çalışan Nijeryalı misafirler salonu dolduran arkadaşlarından alkış adılar. Nijerya’da ki Türk Okulu’nda eğitim gören 7 Nijeryalı öğrenci, Türkçelerini geliştirmek için Zafer Koleji’nin misafiri olarak Afyonkarahisar’da bulunuyorlar.

Bakmadan Geçme