Nihayet yapılıyor

Gazlıgöl girişinde modern yuvarlak kavşak projesi çalışmaları başladı     Afyonkarahisar-Eskişehir karayolu üzerinde, Gazlıgöl beldesi girişinde bulunan kavşak noktada nihayet düzenleme çalışmaları başladı. Afyonkarahisar'dan gidiş ve Eskişehir'den geliş istikametlerinde yol çift şeritli hale getirilmesine rağmen, Karayolları ile çevrede mülk sahibi olan vatandaşlar arasındaki mahkemelik durumlardan dolayı yıllardan bu yana Gazlıgöl girişindeki kavşakta düzenleme yapılamıyordu. Afyon-Eskişehir [&hellip]

Gazlıgöl girişinde modern yuvarlak kavşak projesi çalışmaları başladı

Haber

Afyonkarahisar-Eskişehir karayolu üzerinde, Gazlıgöl beldesi girişinde bulunan kavşak noktada nihayet düzenleme çalışmaları başladı.
Afyonkarahisar’dan gidiş ve Eskişehir’den geliş istikametlerinde yol çift şeritli hale getirilmesine rağmen, Karayolları ile çevrede mülk sahibi olan vatandaşlar arasındaki mahkemelik durumlardan dolayı yıllardan bu yana Gazlıgöl girişindeki kavşakta düzenleme yapılamıyordu.
Afyon-Eskişehir karayolunun Afyonkarahisar il sınırları içerisinde bulunan bölümü tamamen çift yol haline gelmesin rağmen Gazlıgöl girişindeki düzensizlik tehlike oluşturduğu gibi, gözde turizm beldeleri Gazlıgöl ve Frig Bölgesi açısından da olumsuzluklara neden oluyordu.
Afyonkarahisar-Eskişehir yolu üzerinde yapılacak olan Gazlıgöl Modern Yuvarlak Kavşak Projesinin uygulanacağı alanda bulunan akaryakıt istasyonu ile Karayolları Müdürlüğü’nün mahkemelik olması nedeniyle proje çalışmasına başlanamamıştı. Geçtiğimiz günlerde Gazlıgöl Modern Yuvarlak Kavşak projesinin hayata geçirilmesi için çalışmalara başlandı. Çalışmanın en kısa sürede tamamlanması ön görülüyor. >> Şeyda YEŞİLÇAY’ın Özel Haberi

Bakmadan Geçme